Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRGOVI PUNI

Reakcije u BiH: Vatreni za povijest, evo kada je doček Dalića u Livnu

Livno atmosfera
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/4
15.07.2018.
u 20:37

Tisuće nogometnih fanova okupili su se i na središnjim trgovima gradova poput Mostara, Novog Travnika, Žepča ali i Livna, gdje živi obitelj hrvatskog izbornika Zlatka Dalića.

Unatoč porazu od Francuske u finalnoj utakmici svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji najbolji nogometaši Hrvatske upisali su se u povijest, ocjena je većine elektroničkih medijima u Bosni i Hercegovini nakon utakmice odigrane u nedjelju.

U većini gradova u Bosni i Hercegovini upriličeno je javno praćenje utakmice Hrvatska-Francuska, a u Sarajevu su meč u kojemu se odlučivalo o tome tko će ponijeti titulu najbolje nogometne reprezentacije svijeta zajednički pratili navijača obje reprezentacije.

U miroljubivom okruženju navijači nogometnih timova dvije države tako su pjevali himne i izvikivali poruke potpore, kako hrvatskim tako i francuskim nogometašima pred ekranima u velikom šatoru podignutom u središtu Sarajeva na Trgu oslobođenja.

Livno atmosfera
1/17

Tisuće nogometnih fanova okupili su se i na središnjim trgovima gradova poput Mostara, Novog Travnika, Žepča ali i Livna, gdje živi obitelj hrvatskog izbornika Zlatka Dalića.

U tom gradu s ponosom očekuju Dalićev posjet najavljen za 23. srpnja.

>> Pogledajte atmosferu za vrijeme finala SP-a

Komentara 1

MU
mulag
08:30 16.07.2018.

trebali bi MOZDA ukinut granicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije