Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALI ANGOLU

Reakcije rukometaša: Opet smo bili nervozni, gledali smo u pod...

Hrvatska - Angola
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
17.01.2021.
u 20:16

- Uvijek je prva utakmica najteža. U drugom poluvremenu smo bili bolji. Glava nam je ne znam gdje. Još uvijek možemo napredovati - rekao je vratar Ivan Pešić.

Hrvatski rukometaši ostvarili su danas prvu pobjedu na Svjetskom prvenstvu u Egiptu svladavši Angolu s 28:20 u dvoboju drugog kola skupine C.

- Uvijek je prva utakmica najteža. U drugom poluvremenu smo bili bolji. Glava nam je ne znam gdje. Još uvijek možemo napredovati - rekao je vratar Ivan Pešić za RTL.

Manuel Štrlek je naglasio:

- Prenijeli smo nervozu s prve utakmice. Čim smo se malo opustili, a bilo je bolje počeli gledati u suigrače, a ne u pod. Naravno da je kvaliteta na našoj strani. Bitno je da se sada otvorilo i vjerujem da ćemo dalje biti pravi.

Susret je prokomentirao i Ivan Martinović.

- Nismo u prvom poluvremenu pokazali pravo lice, ali u drugom je bila Hrvatsku kakvu želimo gledati - rekao je Martinović.

Komentara 10

DU
Dudek
21:52 17.01.2021.

Naši športaši su zlatni u svim segmetima športa. Gje je naša idustrija. Državne uprave smrde od kumstva i prijateljstva. Daje s malo probudite .Kad bi sve bilo kao šport u nas. Tekao bi med i mljeko.

Avatar Majda
Majda
21:02 17.01.2021.

Niko nema muda priznati da je Červar loš sa svojim taktikama...

LA
lajh1985
01:57 18.01.2021.

Pustite vi sve to ...dajte nam sliku svlacione da vidimo kako su je ostavili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije