Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUTUJU U BUDIMPEŠTU

Reakcije dinamovaca na ždrijeb: Ferencvaroš smo htjeli izbjeći, to je ozbiljna momčad

Zagreb: GNK Dinamo i NK Osijek susreli se u 3. kolu Prve HNL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
31.08.2020.
u 12:47

- Ferencvaros je jedan od klubova koje smo htjeli izbjeći. Dižu se svake godine i svakako će imati motiv više zbog lanjskog rezultata. No, svjesni smo svoje snage.

Dinamo će u kvalifikacijama Lige prvaka igrati u trećem pretkolu protiv mađarskog Ferencvaroša, odlučio je ždrijeb održan u ponedjeljak u sjedištu Uefe.

- Dobar protivnik, poznajemo se od lani. Idemo se što bolje pripremiti i otići u Budimpeštu po play-off Lige prvaka. Neće biti lako, ali vjerujem u snagu Dinama. Idemo dalje! - rekao je Bruno Petković, dok je Dominik Livaković dodao:

- Mogli smo puno bolje proći na ždrijebu, ali nema smisla sada žaliti. Ferencvaros je ozbiljna momčad, igraju kod kuće i svakako će biti teško. No, i lani je bilo tako pa smo prošli dalje, pogotovo pamtimo tu utakmicu u Budimpešti. Vjerujem u prolaz Dinama i optimist sam.

U trećem pretkolu Lige prvaka igra se samo jedna utakmica i to u Budimpešti, a na rasporedu je 15. ili 16. rujna.

- Vijest da smo izvukli Ferencvaros zatekla me u Sarajevu na okupljanju reprezentacije. Nije lagan protivnik, ali u ovoj fazi natjecanja nema lakih... Igra se u Budimpešti što ide u prilog domaćinu, ali igralo se i lani pa znamo kako je završilo. Treba biti ozbiljan, dobro se pripremiti i vjerovati u sebe - kaže Amer Gojak.

I u drugom pretkolu Dinamo je bio gost te je tek nakon penala izbacio rumunjski Cluj.

- Ferencvaros je jedan od klubova koje smo htjeli izbjeći. Dižu se svake godine i svakako će imati motiv više zbog lanjskog rezultata. No, svjesni smo svoje snage. Uz oprez, dobru pripremu i samopouzdanje mislim da ćemo ostvariti sve preduvjete za prolaz u play-off gdje nam je i mjesto - smatra Petar Stojanović dok Lovro Majer dodaje:

- Treba biti ponizan, dati maksimalan respekt protivniku, pripremiti se i proći dalje. Ferencvaros je ozbiljan klub koji se diže iz godine u godinu, ali mi smo Dinamo. Čvrsto vjerujem u prolaz uz manje stresa nego protiv Cluja. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar KiM
KiM
15:10 31.08.2020.

Opa, gotovi smo! Ima da nas Madjari deru ko i 2019te...

Avatar Poskok
Poskok
17:05 31.08.2020.

pa i istra je bila opasna pa je pobjeda dosudjena. aha ovo je drugo natjecanje. ovdje mora livakovic stajati na crti kod 11m inace slijedi karton i ponavljanje. ni osjecani ne smiju ni zucnuti. opasno je opasno tamo su druga nogometna pravila drugi sport.

ZO
Zoran
15:55 31.08.2020.

Za ovakav Dinamo je svaki protivik ozbiljan. Otkako ih vodi osuđenik Mamić nepripoznatljivi su. Nula,ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije