Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji igrač

Razočarani Hazard: Chelsea nije složen da igra nogomet...

Eden Hazard
Reuters (Ilustracija)
01.05.2014.
u 14:30

- Ne znam što nam je nedostajalo, tužan sam i razočaran, ali moram biti iskren i reći da je Atletico zasluženo prošao u finale

Chelsea je jučer doživio poraz na Stamford Bridgeu i ispao iz Lige prvaka. Eden Hazard bio je jedan od najboljih pojedinaca protiv Atletica, ali njegova dobra igra nije bila dovoljna za bolji rezultat. Stoga je i on morao stisnuti ruku protivniku.

- Ne znam što nam je nedostajalo, tužan sam i razočaran, ali moram biti iskren i reći da je Atletico zasluženo prošao u finale, rekao je Hazard te nastavio:

- Chelsea nije složen da igra nogomet. Mi smo dobri u kontri, mi igramo nešto slično kao Real protiv Bayerna. Igrali smo dobro jučer do izjednačujućeg pogotka, ali njihov gol pred sam kraj prvog dijela nas je presjekao. U drugom poluvremenu nismo dobro reagirali. Ovo je vrijedna lekcija za nas, sljedeće sezone bit ćemo bolji.

Za londonsku momčad ovo nije kraj sezone, preostaje joj borba za naslov prvaka u Engleskoj, iako će do njega teško doći. Još su dva kola do kraja, a njima treba kiks Liverpool, ali i Manchester Cityja.

>>Hvala majkama mojih igrača što su ih rodile s tako velikim mudima

Komentara 1

HA
hajduk1966
15:21 01.05.2014.

Hazard je trebao izaci na poluvremenu ,nije uopce bio u formi ili nije jos bio spreman poslije ozljede. Njegova igra svodila se na proboj kroz tri-cetiri igraca Atletika sto se zavrsavalo izgubljenom loptom Tek zadnjih deset minuta bio je konkrektijiji ali da je najbolji sinoc ne bih rekao,jer Teri i Tores su bili sigurno bolji,adodao bih i VilijamA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije