Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODCIJENJEN

Razočarani Dodo nema novca ni za odlazak na odmor u Brazil

Dodo Callelo
Antonio Bronic/PIXSELL
24.10.2010.
u 12:08

Najtužniji igrač u Dinamovoj svlačionici je Dodo (23), na kojega Halilhodžić više ne računa. Posljednje minute za Dinamo odigrao je 11. rujna na Poljudu.

Nije fer prema Brazilcu, koji je neko vrijeme figurirao kao drugi Dinamov napadač, a ne vidimo po čemu je njegov učinak slabiji od, primjerice, Moralesova. Dodo barem govori hrvatski i znao bi Sammiru točno prenijeti trenerove upute.

Naravno, razlika između Čileanca i Brazilca je u primanjima. Dodo igra samo za 22, a Pedro za više od 200 tisuća kuna mjesečno. Dodo kao višak ne dobiva ni premije za pobjede...

I tako Brazilac, koji najam stana plaća 5000 kuna, jedva spaja kraj s krajem, jer većinu zarade šalje obitelji u favelama Rio de Janeira. Ima 11 braće i sestara.

U Zagrebu mu je trenutačno djevojka Juliana, kojoj je platio zrakoplovne karte za Brazil, i sada je pitanje hoće li imati dovoljno novca da sam ode na zimu u posjet obitelji.

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar klimavi
klimavi
23:52 24.10.2010.

Dodo igra samo za 22, a Pedro za više od 200 tisuća kuna mjesečno. Dodo kao višak ne dobiva ni premije za pobjede... molim??????????????????? neki ne primaju ništa novaca mjesecima za svoj rad koji rade krvavo... molim,???????????

SD
satan da shumsky
12:19 24.10.2010.

bravo dasoviću!! neka igra onaj koji bolje priča... i što bi mi trebali plakati jer on od 22 tisuće mjesečno ne može kupit kartu za brazil? možda zna pričati ali bi mogao učiti i osnove interneta pa bi možda kupio jeftiniju kartu..

OB
-obrisani-
22:57 24.10.2010.

dasovicu ostavi se posla nemas pojma o novinarstvu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije