Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mnogi su pesimistični

VIDEO Razgovarali smo s Belgijcima u Bruxellesu: 'Hrvatska prolazi jer igrači su nam stari, nema kemije'

Foto: Mladen Milčić
1/5
30.11.2022.
u 17:11

Za mladog stanovnika Bruxellesa porijeklom iz Bosne i Hercegovine nema dileme: Hrvatska će pobijediti! - poručuje.

Dan uoči odlučujuće utakmice hrvatske nogometne reprezentacije protiv Belgije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru protiv Belgije razgovarali smo s građanima Bruxellesa u zrakoplovnoj luci u njihovom glavnom gradu.

S obzirom na njihove dosadašnje utakmice na Mundijalu, a pogotovo poraz u 2. kolu od Maroka te lošu atmosferu u redovima "Red Devilsa" dojam je da ne vlada veliki optimizam uoči sraza s Hrvatskom. Ipak, nadaju se da će njihove najveće zvijezde Kevina De Bruyne i Eden Hazard napokon proigrati i pobijediti Hrvatsku, jer Belgiji za prolaz u osminu finala igra samo pobjeda.

- Reprezentacija nam je starija i vidi se da nema prave kemije među reprezentativcima, mislim da će Hrvatska pobijediti – kazao nam je mladi Belgijac.

Sličnog mišljenja je i stanovnica Bruxellesa koja kaže da misli kako će Hrvatska pobijediti jer Belgija igra vrlo loše u posljednje vrijeme i kako se boji da će njezina reprezentacija sutra ispasti sa Svjetskog prvenstva.

Video - Strupar: Belgijci izgledaju kao da su posvađani na terenu, Hrvatska ima jednu veliku prednost

 

- Ne vjerujem da će Belgija pobijediti jer je mnogo problema u momčadi, jednostavno nisu tim i to je najveća greška. Sretno Hrvatskoj - rekao nam je jedan od ispitanika.

No, ima i optimizma. Jedan nam je navijač Belgije rekao da iako nisu igrali do sada dobro, se nada da bi se mogli protiv Hrvatske iskupiti i proći u osminu finala.  

- Red Devilsi nisu pokazali pravu snagu do sada, ali nadam se da će se dogoditi čudo i da ćemo pobijediti Hrvatsku - kazao nam je jedan navijač Belgije.

- Bit će to vrlo teška utakmica, ali će na koncu Belgija pobijediti 2:1 i to golom Kevina De Bruynea u 90. minuti – optimističan je navijač Belgije.

Za mladog stanovnika Bruxellesa porijeklom iz Bosne i Hercegovine nema dileme: Hrvatska će pobijediti! - poručuje.  

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Standings provided by Sofascore

Ključne riječi

Komentara 10

DJ
Dodaj Juri
20:32 30.11.2022.

Ja sam odigrao 1000 kuna na Belgiju, pa sto bude!

Avatar IliHrvatskaIliNišta
IliHrvatskaIliNišta
20:48 30.11.2022.

Hladna nacija.. da sam ja nogometaš ne bih se ni trudila njima donijet radost

BE
Berri
17:43 30.11.2022.

Po meni nema težeg protivnika od Belgije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije