Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primera

Rayo Vallecano upisao i treću uzastopnu pobjedu i zadržao nadu u ostanak

Rayo Vallecano
Foto: NordPhoto/PIXSELL
11.01.2019.
u 23:17

Na ljestvici vodi Barcelona s 40 bodova, Atletico Madrid ima 35, a Sevilla 33 boda. Četvrti je Alaves s 31 bodom, dok je Real Madrid tek peti s 30 bodova

U prvom susretu 19. kola španjolskog nogometnog prvenstva Rayo Vallecano je pobijedio Celtu Vigo s 4-2 upisavši treću uzastopnu pobjedu te petu ukupno ove sezone.

Bila je to odlična utakmica, posebno u prvom poluvremenu u kojem su pala četiri gola, a junak susreta bio je trostruki strijelac Raul de Tomas.

Domaćin je poveo u 4. minuti golom Raula de Tomasa, no Celta je vrlo brzo okrenula rezultat, a strijelci su bili Nestor Araujo (13) i Maxi Gomez (18-11m). De Tomas je svojim drugim golom na utakmici izjednačio u 37. minuti, da bi u 77. minuti zabio i treći gol na utakmici. Pobjedu domaćina i važne bodove osigurao je Bebe u sudačkoj nadoknadi.

Trećom pobjedom u nizu Rayo se vratio u igru za prvoligaški spas. Sada ima 19 bodova kao i Leganés, te Athletic Bilbao, a na zadnja dva mjesta su Villarreal sa 17 i Huesca s 11 bodova.

Na ljestvici vodi Barcelona s 40 bodova, Atletico Madrid ima 35, a Sevilla 33 boda. Četvrti je Alaves s 31 bodom, dok je Real Madrid tek peti s 30 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije