Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euforija u Gelsenkirchenu

Raul predvodio navijanje Schalkeovih navijača (video)

'Raul of Schalke 04 celebrates a goal against Inter Milan during the second leg of their Champions League quarter-final soccer match in Gelsenkirchen April 13, 2011. REUTERS/ Ina Fassbender(GERMANY -
'INA FASSBENDER'
14.04.2011.
u 21:13

Španjolski veteran Raul Gonzales uveo je Schalke u prvo polufinale Lige prvaka u povijesti kluba. To mu je bio 71. gol u Ligi prvaka.

"Kraj za veliki Inter" i "Igra je završena – posljednja stanica" neki su od naslova talijanskih novina nakon ispadanja Intera u četvrtfinalu Lige prvaka. S druge strane, i talijanski i njemački mediji dive se rekorderu Raulu. Raul (33) je prvim pogotkom uzvratne utakmice protiv Talijana (2:1) postigao svoj 71. gol u Ligi prvaka i 73. u svim europskim natjecanjima. Na obje ljestvice drži prvo mjesto. Sada sanja o finalu protiv Real Madrida u kojem je proveo 18 godina prije prošlogodišnjeg prelaska u Schalke.

– Ovo je povijesni trenutak. Zbog ovoga sam došao u Schalke. Zašto ne bismo prošli i Manchester United? – rekao je Raul koji se nakon utakmice pridružio navijačima Schalkea na tribini.

Schalkeov branič Christoph Metzelder oduševljen je španjolskim golgeterom.

– Raul nije ni godinu dana ovdje, a već je ikona Schalkea. Raul je gospodin Lige prvaka – izjavio je Schalkeov branič Metzelder.

Aktualni europski prvaci nisu imali nikakva razloga za zadovoljstvo.

– Nije sramota što smo ispali. Nije rijetkost da branitelji naslova ispadnu u četvrtfinalu – tješi se Wesley Sneijder.

Schalke prvi susret polufinala igra u gostima kod Manchester Uniteda 26. travnja, a 51 tisuća ulaznica rasprodana je za samo dva sata. Na Veltins Areni ostalo je još 2.500 nepopunjenih mjesta koji su rezervirani za navijače Manchestera.

Komentara 3

BO
bomba
02:44 15.04.2011.

Koja je on veličina. Sječam se kad je selektor španjolske odabirao igrače za EP Raul je izjavio da je svjestan situacije ali bi volio da ga selektor pozove da nosi vodu igračima samo da bude sa repkom na tom takmičenju. Nije mu bilo poniženje to izjaviti, a toliki uspjesi ga krase i njegova požrtvovana igra za španjolsku trebala mu je osigurati jedno mjesto među 23 igrača. On je to zaslužio ali nismo svi isti da vrednujemo zasluge. Ivanišević je zadužio Wimbledon, a oni su mu se odužili da ih je on opet zadužio.

Avatar dinameze
dinameze
08:38 15.04.2011.

bomba pravi komentar već sam izgubio vjeru kako se tu može naći netko tko bude normalno komentirao bilo koji članak.RAUL VELIKI bi nosio vodu-i ja se sjećam te izjave-a mi ovdje mlatimo praznu slamu i omalovažavamo naše velikane ŠUKERA,BOBANA,BOKŠIĆA itd.. O BOŽE vrijeme je posta i korizme i molim te oprosti nam jer NE ZNAMO što činimo....

VA
Vatrenko
13:32 15.04.2011.

Ante, Ante, svi smo za te! Svi smo za te i uvijek ce mo biti!!! .... uvijek vjeran!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije