Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL MADRID

Raul: Ovo je moj najbolniji poraz, molimo navijače za oprost

11.03.2009.
u 13:30

Real Madrid pao je bez ispaljenog metka protiv Liverpoola u osmini finala Lige prvaka. Ukupno je poražen 5-0, a posebno je bolan visoki 4-0 poraz na Anfieldu.

- Liverpool je bio puno bolji od nas i zasluženo je slavio ovako uvjerljivo. Ovo je za mene osobno najbolniji poraz u Ligi prvaka u mojoj karijeri. Zaista boli kada izgubite 4-0 - rekao je kapetan Reala Raul.

- Ipak, želio bih se zahvaliti našim navijačima na podršci i ispričati se što nismo bili na potrebnoj razini za ovakve utakmice. Sada se moramo uzdići iznad svega i dati sve od sebe da ovojimo naslov u Primeri. Neće nam biti lako, pogotovo sljedećih nekoliko dana, ali moramo biti složni i okrenuti se sljedećoj utakmici (gostovanje kod Athletic Bilbaoa u subotu) - zaključio je Raul, čija momčad za vodećom Barcelonom u prvenstvu zaostaje šest bodova.

Slično razmišljenje kao i Raul pokazao je i Sergio Ramos:

- Odigrali smo užasno i sada smo drastično spušteni na zemlju. Možemo samo naše navijače moliti za oprost. Nema isprike za ovakav rezultat, ali sada se moramo okrenuti borbi za naslov u prvenstvu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije