Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPI RASTANAK

Raul napušta Real ako dobije 12 milijuna eura

Raul
AFP
31.03.2010.
u 09:25

Dugogodišnji kapetan Real Madrida, 32-godišnji Raul Gonzalez, spreman je na kraju sezone napustiti klub ukoliko dobije otpremninu za posljednju godinu ugovora.

Raulu ugovor istječe u ljeto 2011. godine, a prema pisanju AS-a, njegov je menadžer Gines Caraval rekao sportskom direktoru Reala Jorgeu Valdanu da je legendarni napadač spreman na odlazak ukoliko dobije sve što mu jamči ugovor.

Za godinu dana, taj se iznos kreće oko 12 milijuna eura.

Raul je cijelu karijeru proveo u dresu "kraljevskog kluba" za koji je u 719 nastupa zabio 311 pogodaka. Otkad je debitirao, 1994. godine, s Realom je osvojio tri naslova u Ligi prvaka i šest u španjolskom prvenstvu.

Ove sezone nije u prvom planu trenera Manuela Pellegrinija, uglavnom ulazi s klupe, a u 36 utakmica zabio je samo šest golova.

Zidane: Ribery je rođen za Real Madrid    

U drugom dijelu velikog intervjua za Marcu, jedan od najboljih nogometaša svih vremena Zinedine Zidane dao je, između ostaloga, pojedinačne ocjene sadašnjih, ali i potencijalnih budućih igrača madridskog Reala...

Još od prošlog ljeta traje utrka "kraljevskog kluba" za Bayernovim francuskim veznjakom Franckom Riberyjem, a Zidane nema dvojbe oko svoga sunarodnjaka.

- Ribery je rođen da zaigra u Real Madridu - poručio je Zidane.

Progovorio je potom i o Brazilcu Kaki te Francuzu Karimu Benzemi, skupim prošloljetnim pojačanjima, koja su česta meta kritičara koji smatraju da ne igraju jednako dobro kao kad su bili članovi Milana, odnosno Lyona.

- Što se mene tiče, nemam nikakvih dilema oko Kake i njegove kvalitete. A Benzema posjeduje veliki talent, ali treba još raditi da bi zadovoljio kriterije Reala - rekao je Zidane i za kraj odao priznanje kapetanu Raulu koji ove sezone uglavnom ulazi s klupe.

- Raul svima može poslužiti kao primjer. Njegovo je ponašanje fenomenalno!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije