Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PO BROJU NASTUPA

Raul izjednačio Sanchisov rekord

Raul
Reuters
24.09.2009.
u 11:15

Legendarni Realov kapetan Raul Gonzalez izjednačio je u srijedu rekord po broju nastupa za ''kraljevski klub'', koji je dosad držao danas 44-godišnji Manuel Sanchis.

Real je u četvrtom kolu španjolskoga nogometnog prvenstva gostovao kod Villarreala te je s pobjedom 2-0 (strijelci su bili Ronaldo i Kaka) upisao i četvrti uzastopni uspjeh u Primeri. Raul Gonzalez ušao je u igru u 67. minuti umjesto Gonzala Higuaina, čime je upisao 524. prvenstveni nastup u prvenstvu. Raul je debitirao u Primeri 29. listopada 1994. godine protiv Zaragoze.

Manuel Sanchis koji je također odigrao 524 utakmice u prvenstvu za Real, igrao je na mjestu srednjeg braniča. Debitirao je za Madriđane 1983. godine, a karijeru je okončao 2001. godine. Nosio je kapetansku vrpcu u Realu 13 godina.

Kaka: Možemo mi i bolje       
Realov Brazilac Kaka sretan je što je postigao svoj prvijenac u dresu madridskog Reala, pa makar i iz jedanaesterca...

Real je nastavio s maksimalnim učinkom u Primeri. U 4. kolu svladao je u gostima 2-0 Villarreal te upisao četvrtu pobjedu u četvrtom nastupu. Utakmica je Kaki donijela dodatnu radost, jer je u 73. minuti bio strijelac s bijele točke za konačnih 2-0, nakon što je Madriđane u vodstvo doveo Cristiano Ronaldo već u drugoj minuti susreta. Kaki je to, naime, bio prvi gol za Real.

- Sretan sam što sam zabio prvijenac, veliko je to zadovoljstvo - izjavio je Kaka za AS.

Iako je njegova momčad u rezultatskom smislu ispunila očekivanja navijača, Kaka smatra kako u igri Reala ima još puno prostora za napredak.

- Zadovoljan sam našim rezultatima, ali što se tiče igre, možemo i bolje. Trebat će nam još neko vrijeme da bismo uspostavili igru kakvu želimo igrati. Ipak, zasad je najvažnije da pobjeđujemo - zaključio je Kaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije