Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIJENJA DRŽAVLJANSTVO

Ratko Tomljanović: Ajla odlazi jer su Australci ponudili izvrsne uvjete

Tennis - 2014 Wimbledon Championships - Day Two - The All England Lawn Tennis and Croquet ClubCroatia's Ajla Tomljanovic in action against Great Britain's Heather Watson during day two of the Wimbledon Championships at the All England Lawn Tennis and Croq
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
30.07.2014.
u 10:29

- To nije bila naša prvotna namjera, jer da je tako već bi odavno uzeli američko državljanstvo. Jednostavno su presudili izvrsni uvjeti koje nam nude Australski teniski savez - rekao je Tomljanović.

Ajla Tomljanović podigla je dosta prašine odlukom da će ubuduće nastupati pod australskom zastavom. Njen otac Ratko je potvrdio da njegova kći odlazi te objasnio zašto.

- Istina je, Ajla će nastupati za Australiju. Želim naglasiti kako do ove odluke nije došlo zbog neke ljutnje prema Hrvatskom teniskom savezu ili njegovim čelnicima. Također, to nije bila naša prvotna namjera, jer da je tako već bi odavno uzeli američko državljanstvo. Jednostavno su presudili izvrsni uvjeti koje nam nude Australski teniski savez - rekao je bivši rukometaš za HRT.

Mlada tenisačica dobila je boraviše u Australiji i trenutno je u postupku dobivanja australske putovnice.

>> Ajlu Tomljanović grubo vrijeđaju na Facebooku zbog odlaska u Australiju

Komentara 21

Avatar joe1
joe1
15:26 30.07.2014.

ne razumijem,a niti se ne isplati pokušati,razloge koje navodi Tomljanović. Teniski profesionalac živi isključivo od zarade koju zaradi na ATP iili WTA touru. Znači,nikakav teniski savez ne plaća ništa,osim igranje za FED cup reprezentaciju. A uvjeti za treniranje postoje kodkod nas isti kao i u Australiji.

KA
kajinx
16:37 30.07.2014.

Ipak Jovanovićev Plan 21 daje rezultate. Samo da napomenem što je bilo sa Fakom, kako se tretiraju biciklisti, budžet za Olimpijski odbor, financiranje Hanžeka itd. Srpski sportaši se hvale da od Hrvatske dobivaju veća primanja od hrvatskih sportaša.

Avatar franioprvi
franioprvi
17:37 30.07.2014.

Procitao sam , ne znam da li je istina, da Ajla nije Hrvatica nego da je slucajno tu rodjena i da bi logicno trebala da igra za BIH. Ako je tako , sve je mnogo jasnije , zar ne ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije