Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PRESTAJU 'PALJBE'

Rat se nastavlja: Kyrgios glumio Đokovića na terenu, oko svega se oglasio i Novak

Australian Open
JAIMI JOY/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
14.02.2021.
u 19:09

- Uzet ću medicinski time-out, Fritz. Vratim se brzo, za jedno dva sata - napisao je Nick

Australski tenisač Nick Kyrgios ne voli Novaka Đokovića i to nije novost, ali on uvijek nađe način kako dodatno provocirati srpskog tenisača.

Posljednjih je dana, točnije od 3. kola, na Australian Openu glavna tema Đokovićeva ozljeda abdomena za koju mnogi smatraju da je lažna, osobito nakon pobjede nad Raonićem

Isto misli i Kyrgios pa je u svom stilu odlučio prokomentirati cijelu situaciju.

- Težak način da se sve završi na Australian Openu. Bio sam tako blizu nečeg velikog i borio sam se najbolje što sam mogao. Prejak je bio Novak na kraju, nadam se da će uskoro biti bolje što se tiče ozljede. Hvala svima na podršci, slijedi povratak na posao - napisao je Fritz na Twitteru, a odmah je tweet komentirao Australac:

- Uzet ću medicinski time-out, Fritz. Vratim se brzo, za jedno dva sata - napisao je Nick.

No to nije sve. Nick je nakon ispadanja u pojedinačnoj konkurenciji nastavio igrati u parovima s Kokkinakisom pa je odlučio pri izlasku na teren imitirati srpskog tenisača. 

Pozdravio je prazne tribine u Đokovićevom stilu, ali nakon toga je doživio novi neuspjeh nakon što je poražen u parovima 6:3, 6:4 od Kubota i Koolhofa.

- Znam tko sam,  što sam, gdje sam, gdje idem, gdje sam bio, znam se zahvaliti i ispričati, ali neću kukati kako imam nekorektan tretman od određenog dijela javnosti iako to boli, naravno da boli -  zaključio je emotivno Đoković o cijeloj situaciji u kojoj nije samo Kyrgios bio taj koji ga napada zbog ove ozljede.

Komentara 6

Avatar Stylist1
Stylist1
19:42 14.02.2021.

Kloun , prica puno na terenu potpuno nespreman i los , nije ni top 30 sada

MI
MiliMili
08:39 15.02.2021.

Kyrgios je običan mlati.ur. Loš tenisač i još lošiji čovjek.

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
17:06 15.02.2021.

Djokovic je za Kyrigosa gospodin, i kalibar tenisera,koji Kyrigos nikad nece biti,jer nije zvka za seljaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije