Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Raspoloženi Pašalić zabio dva gola u Atalantinoj pobjedi

Mario Pašalić
Foto: PA/Pixsell
1/3
30.11.2019.
u 17:20

Junak utakmice bio je hrvatski reprezentativac Mario Pašalić koji je postigao prva dva gola, a pobjedu gostuju potvrdio je Josip Iličić u sudačkoj nadoknadi

U prvom susretu 14. kola talijanskog nogometnog prvenstva Atalanta je na gostovanju pobijedila Bresciju sa 3-0, a junak utakmice bio je hrvatski reprezentativac Mario Pašalić koji je postigao prva dva gola na utakmici.

Četiri dana nakon što je na San Siru porazila Dinamo, momčad iz Bergama je slavila i u prvenstvu, spojivši dvije pobjede prvi put nakon rujna. Tada je Atalanta upisala dvije gostujuće pobjede protiv Rome (2-0) i Sassuola (4-1), a potom u 10 susreta samo dva puta slavila.

Mario Pašalić
1/3

Junak utakmice bio je hrvatski reprezentativac Mario Pašalić koji je postigao prva dva gola, a pobjedu gostuju potvrdio je Josip Iličić u sudačkoj nadoknadi.

Pašalić je doveo goste u vodstvo u 26. minuti udarcem glavom na ubačaj Timotyja Castagnea, a u 61. minuti je sjajno zabio petom na asistenciju Josipa Iličića.

Do ove utakmice jedini gol ove sezone zabio je u visokoj 7-1 pobjedi protiv Udinesea. U posljednjim trenucima susreta Iličić je zabio za 3-0 nakon brze kontre.

Atalanta je ovom pobjedom skočila sa šestog na četvrto mjesto sa 25 bodova koliko imaju i Cagliari, te Roma. Prva tri mjesta drže Juventus (35), Inter (34) i Lazio (27).

Brescija je ostala na posljednjem mjestu sa sedam bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije