Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMELA IH KORONA

Raspad sistema u klubu iz HNL-a: 'Igrači su bili u šoku i bez riječi'

Željko Petrović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
09.04.2020.
u 21:17

Inter iz Zaprešića već dugo vremena ima financijskih problema. Nedavno je stigao investitor i bolji dani su bili na vidiku, no virus korone sve je upropastio.

Željko Petrović više nije trener Intera iz Zaprešića. Ova odluka stigla je nakon što se grupacija oko menadžera Velibora Kvrgića, koja je ove zime investirala u klub, povukla iz Zaprešića.

- Na žalost, moj je posao u Interu završen. Nazvao me Kvrgić i rekao mi je da zbog neizvjesne situacije uzrokovane koronavirusom više nije u mogućnosti sa svojim partnerima investirati u klub. Moj je ugovor, inače, trajao do 30. svibnja, međutim rekli su mi kako nema potrebe da ostajem u Interu, budući da više neće financirati klub. A oni su me i doveli u Inter, rekli su mi da ne mogu ostvariti ono što su obećali, te da je ovaj sporazumni raskid najbolje rješenje u ovako teškoj situaciji - rekao je Petrović za Sportske novosti.

Petrović je obavijestio kapetana Komnena Andrića i dokapetana Igora Postojnskog koji su, kako kaže, "bili šokirani i ostali bez riječi".

Inter iz Zaprešića već dugo vremena ima financijskih problema. Nedavno je stigao investitor i bolji dani su bili na vidiku, no virus korone sve je upropastio. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MargaretHG99
MargaretHG99
15:00 10.04.2020.

Patricia, 22. w︆︅w︆︅w︆︅.︆︅k︆︅i︆︅s︆︅s︆︅t︆︅o︆︅k︆︅.︆︅c︆︅o︆︅m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije