Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASTE NEZADOVOLJSTVO

Raskol u Rijeci uoči velikog derbija! Na udaru 'dvolični' Damir Mišković

Damir Mišković
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/6
12.02.2019.
u 10:18

"Klub navijača već godinama pregovara s Rijekom oko smanjenja cijene karata i pretplata. Na navedene upite odgovor je uvijek bio isti da su troškovi organizacije utakmice, te održavanja kampa i zamjenskog stadiona", navodi Armada

Armada, navijači Rijeke, poslali su priopćenje uoči jadranskog derbija na Rujevici (15h) poslala je priopćenje u kojem se proziva predsjednik kluba Damir Mišković. Nezadovoljni su cijenama ulaznica.

"Radi još jedne igre "klaunova" iz uprave voljenog nam kluba na čelu sa "dvoličnim" predsjednikom dužni smo se ponovno obratiti svim našim članovima, navijačima Rijeke i široj javnosti.

Klub navijača već godinama pregovara s HNK Rijekom oko smanjenja cijene karata i pretplata, iz razloga da bi utakmice HNK Rijeke bile dostupnije osobama slabijeg imovinskog stanja, kao i još bitnije našim mlađim članovima.

Na navedene upite odgovor je uvijek bio isti da su troškovi organizacije utakmice, te održavanja kampa i zamjenskog stadiona u sklopu njega preveliki i da su navedene cijene minimalne da bi se pokrili isti.

Budući da danas taj isti nogometni klub pokušava na sve načine okrenuti ljude protiv navijačke skupine koja je uz ovaj klub bila u najtežim trenucima njegove povijesti i bodrila ga bezrezervno po cijelom svijetu, te istu zamijeniti kako oni ih oni nazivaju "istinskim navijačima", danas su te iste karte za "derbi" s Hajdukom snizili na 20kn.

Slijedom navedenog poručujemo svima, a ponajviše "predsjedniku" voljenog nam kluba i njegovim marionetama da Armadu nikada nećete maknuti, niti zamijeniti uvijek ćemo biti tu i držati do časti kluba i svojih ideala.

Stoga, pozivamo sve naše članove stare i mlade da se okupimo u subotu na sjeveru zamjenskog stadiona i nastavimo bojkot šutnjom koliko god nam to teško bilo protiv mrskih nam rivala s juga", navela je Armada u priopćenju.

>> Pogledajte redove za ulaznice za utakmicu Dinamo - Viktoria


 
Ključne riječi

Komentara 3

AR
Arger
11:02 12.02.2019.

Armada se ponasa ko udruga Nas Hajduk.Umislili su da je klub njihov,a jos koji dan i smatrat ce da imaju pravo na citav grad.Sve je to vec videno u Splitu i Zagrebu.Zavadi pa vladaj.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
10:47 12.02.2019.

Znači manjinci se odlučili na šutnju ? Lako je njima kad imaju u saboru ko ih zastupa !

Avatar doog_kool
doog_kool
14:11 12.02.2019.

Vidjela žaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije