Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTTO 'MAXIMALE' BARIĆ

Rapid se oprostio od svoje legende: 'Bijelo-zelena obitelj tuguje...'

Foto: privatni arhiv/pixsell
13.12.2020.
u 20:50

S Rapidom je tri puta bio prvak, četiri puta osvajač Kupa, tri puta osvajač Superkupa i 1985 je bio s Rapidom u finalu Kupa pobjednika Kupova. Počivaj u miru, Otto

Legendarni hrvatski nogometni trener Otto Barić preminuo je u 88. godini života u KB Dubrava. 

POGLEDAJTE GALERIJU:

1/10

Austrijanci su ga 2011. proglasili najboljim trenerom u Austriji poslije Drugoga svjetskog rata,  a kako i ne bi kada je s njihovim klubovima postigao svoje najveće uspjehe.Otto je s Rapidom 1985. godine poražen u finalu Kupa pobjednika kupova od Evertona, a s Casino Salzburgom 1994. godine izgubio je od milanskog Intera u finalu Kupa Uefe. Sa Salzburgom je u jesen 1994. godine igrao u Ligi prvaka.

- Puno mi znači takvo priznanje jer ipak sam s tri kluba osvojio osam naslova prvaka: po dva s Wacker Innsbruckom i tadašnjim Casio Salzburgom te čak četiri s Rapidom - govorio je Barić. 

Nakon vijesti o njegovoj smrti oglasio se i Rapid iz Beča na Facebooku:

- Zeleno-bijela obitelj tuguje zbog gubitka velikog 'rapidovca': Otto 'Maximale' Barić je u 88. godini života preminuo. S Rapidom je tri puta bio prvak, četiri puta osvajač Kupa, tri puta osvajač Superkupa i 1985 je bio s Rapidom u finalu Kupa pobjednika Kupova. Počivaj u miru, Otto - napisali su u objavi.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
21:09 13.12.2020.

Počivao u miru Božjem. Nedavno je bil u Podcastu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije