Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikica u Glasgowu

Rapid neće tužiti Nikicu Jelavića

Nikica Jelavić
Pixsell
21.08.2010.
u 08:34

Nakon što su austrijski mediji proteklih dana izvještavali o nesuglasicama između bečkog Rapida i Nikice Jelavića, čini se da je i ta trakavica završena.

Hrvatski je reprezentativac jučer u društvu zastupnika agencije Pharos sport Siniše Šoše i Hrvoja Bojanića oko 14 sati doputovao u Glasgow i potom obavio posljednje formalnosti i liječnički pregled.

Jelavić je tako od jučer i službeno postao igrač škotske momčadi. Podsjetimo, nije igrao za Rapid protiv Aston Ville, a austrijski Kurier donio je priču kako je "u pozadini Jelavićeva bojkota njegov stric imenjak", a Rapidov predsjednik Rudolf Edlinger čak je najavio i tužbu.

No, budući da je Jelavić sporazumno raskinuo ugovor s austrijskim klubom, posve je izvjesno da od takve tužbe neće biti ništa.

Obje strane sada su zadovoljne i Edlinger se, čini se, takvom izjavom zapravo samo htio dodvoriti navijačima svog kluba. Točno je da je do sastanka s predstavnicima Rapida prije nekoliko dana i došlo. Na njemu su bili i Siniša Šošo i Hrvoje Bojanić uime Pharos sporta, te Nikica Jelavić stariji kao član obitelji s odvjetnikom. 
(žj/VLM)

Komentara 1

JO
jozinho
16:22 21.08.2010.

EUJanez je napisao/la: Nikica je bas fin decko, volijo bi da me naguzi po EU-pravilima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije