Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Triljska skupina

Rapaić, Mornar, Miše, Andrijašević... htjeli su preuzeti Hajduk

'dalmacija...split... igraliste...mornar...rapaic...bilic sa kcerkicom... snimila: vanja zubcic'
'vanja zubcic'
21.04.2011.
u 22:45

Kad su trebali Kerumu i Torcidi predočiti ideju, sve se raspalo. Neki su se uvrijedili, neki povukli...

U poljudskim krugovima već su dobili naziv triljska skupina. Naime, Miki Rapaić, Ante Miše, Ivica Mornar, Stipe Andrijašević, Vlatko Đolonga, Tonči Martić, Darko Miladin i Boško Anić, sve bivši Hajdukovi igrači, održali su nekoliko sastanaka sa željom da preuzmu vođenje kluba, jer im sve što se događa u Poljudu već pomalo ide na živce.

Najprije su se prije mjesec dana našli u Trilju, u konobi "Marinero", domaćin je bio Anić...

Cijelu priču pročitajte u sutrašnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Komentara 5

SE
senior
07:51 22.04.2011.

Dobar su plan momci smislili ali ne bi dovoljno \"visokih\" funkcija u Hajduka za sve.

OB
-obrisani-
08:09 22.04.2011.

Rapaić, Mornar, Miše, Andrijašević... htjeli su preuzeti Hajduk ali \"Stara dobra Garda\" se ne da i još uvijek drži sve konce i junce u svojim rukama..

R8
R82
09:04 22.04.2011.

I ja sam se prošli mesec našal pri kleti s prijateljima Tomekom, Markom, Žarkom i Krunekom, pa smo došli do zaključka kak bi mogli preuzeti Dinamo, ali baš onaj dan kad smo hteli to predočiti Mamiću i Boysima, smo se razišli i odustali. Ali svakako bi to htel podijeliti s Večernjakom ak je zainteresiran, dobro bi mu došlo još vijesti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije