Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubičić trener

Raonic: Ivan i ja igramo slično, njegovo će mi znanje pomoći

'12.07.2012., Umag - 23.ATP Vegeta Croatia open Umag. Ivan Ljubicic. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
08.06.2013.
u 12:41

Ivan Ljubičić bit će novi trener kanadskog tenisača Milosa Raonica (22), 16. igrača na ATP ljestvici

Milos Raonic nakon što je raskinuo suradnjeu sa španjolskim trenerom Galom Blancom, angažirao je našeg bivšeg tenisača Ivana Ljubičića.

- Bit će to veliki izazov. Milos ima odlične udarce i nadam se da ću mu pomoći dodatno razviti njegovu igru. Mislim kako mu mogu biti od velike pomoći - kazao je Ljubičić.

 Zadovoljan je i Raonic, jer je njegova igra slična onoj kakvu je igrao Ljubičić.

- Ivanovo tenisko znanje će donijeti novu dimenziju u mojoj igri. Iskusan je, dugo je igrao tenis. Obojica smo agresivni igrači i smatram kako će mi sličnost u našoj igri pomoći u karijeri - prisnažio je Raonic.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije