Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakve riječi!

Ramosove riječi Modrića će dirnuti do suza, a Ronalda bi mogle razljutiti!

Sergio Ramos i Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/9
09.09.2018.
u 17:44

Branič Španjolske i Real Madrida biranim riječima govorio je našem kapetanu

U utorak navečer hrvatska nogometna reprezentacija prvi će put zaigrati u Ligi nacija, a prvi protivnik bit će nam Španjolska. U tom trenutku na suprotnik stranama stajat će neki igrači koji su inače klupski suigrači, a među njima su i Sergio Ramos i Luka Modrić.

Branič Španjolske i Real Madrida uoči tog susreta biranim riječima govorio je našem kapetanu kojeg će tako snažne riječi hvale zasigurno dirnuti.

>>Pogledajte Modrićevu poruku Yuriju Cortezu

- Vidjet ćemo tko će osvojiti nagradu za najboljeg igrača svijeta. U momčadi imam nekoliko igrača na koje sam ponosan, a jedan od njih je Luka Modrić, započeo je Ramos pa onda nastavio:

- On je moj veliki prijatelj i veliki igrač. Postoji samo nekoliko igrača za koje mogu reći da bi me njihovo osvajanje nagrade razveselilo kao da sam ju ja dobio, a upravo je on jedan od njih.

Ramos je zatim izrekao jednu rečenicu koja je mnogima izgledala kao da je bocnuo Ronalda...

Sergio Ramos i Luka Modrić
1/8

- Možda je neki igrač marketinški isplativiji, možda je njegovo ime zvučnije, ali po meni nagradu zaslužuje Modrić!

Mislite li na Ronalda?

- Ne, nisam mislio na nikoga određenoga, diplomatski je odgovorio jedan od najboljih braniča svijeta.

Nakon što je Modrić osvojio nagradu za najboljeg igrača Europe, Ronaldov agent Jorge Mendes odluku je nazvao smiješnom...

- Ne bih to baš previše komentirao, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Laskanje i kritiziranje sastavni su dio našeg posla. A ako se mene pita, Modrić je itekako zaslužio dobiti nagradu za najboljeg igrača svijeta, zaključio je Ramos.

>>Pogledajte večernji pressing s Davorom Šukerom

Komentara 7

BU
Bubalamala
18:36 09.09.2018.

Divno je gledati Luku na djelu,posjeduje sve što nogomet čini najljepšom sporednom stvari na svijetu ! Da bi Ronaldo zabio koji gol moraju svi raditi za njega pogotovo je ovisan od lopti koje izradi Modrić.

HR
Hrvatska
18:11 09.09.2018.

Svi vole Luku! Lukaa ljudina!

PA
Paket
18:34 09.09.2018.

Svaka čast, lijepo ga je nahvalio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije