Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLASTICA

Rally Santa Domenica 28. i 29. studenog u Svetoj Nedelji

Rally Santa Domenica
Foto: PR
1/9
11.11.2015.
u 13:17

Rally podržavaju lokalna zajednica, Gradsko poglavarstvo, Športska zajednica te Turistička zajednica grada Sveta Nedelja uz mnogobrojne medije.

U najboljoj tradiciji, već kratko nakon otvaranja prijava, Rally Santa Domenica već je gotovo popunio svoj kapacitet! Najatraktivniji rally kojeg posebno vole posjetitelji zbog jednostavnog praćenja i uživanja u fenomenalnim vožnjama zahvaljujući idealnoj lokaciji bit će, kako se čini, krcat trkaćim posadama željnim dobre zabave. Stotinjak posada, uz posebnih 20 "wild card" pozivnica za svjetska imena iz rally svijeta jamstvo su atraktivnosti i dobre zabave za gledatelje.

Lokacija Savršćak je zbog makadamske podloge i konfiguracije ceste sjajan poligon za održavanje definitivno najatraktivnijeg rallyja u hrvatskom kalendaru koji usto okuplja i najveći broj gledatelja. Ovogodišnja novost su dva golema skoka "u dalj" koji su posebna atraktivnost za gledatelje. Makadam kao i sve rastresite podloge omogućuje vozačima da pokažu najbolje što znaju jer su proklizavanja stalna i neizbježna i teško da će bilo tko moći voziti ravno.

Brza ruka, oštro oko i trening razlikuju virtuoze od običnih vozača. Rally Santa Domenica publika obožava jer se znanje i neznanje na Savršćaku ne mogu sakriti. Uz iskusne posade, Rally Santa Domenica može se pohvaliti niskim troškovima koji privlače i puno novih posada koje se tek žele okušati u rally svijetu. Sve vozače, bili oni iskusni ili neiskusni čekaju znojni dlanovi, smijeh, suze, blato, a možda i snijeg.

Sigurnosni aspekt je vrlo važan, pa na reliju mogu sudjelovati samo posade koje imaju obveznu zaštitnu opremu, a posjetitelji stoje na posebno označenim područjima s kojih se pruža sjajan pogled, ali i zadržava sigurnost u slučaju izlijetanja automobila.

Rally podržavaju lokalna zajednica, Gradsko poglavarstvo, Športska zajednica te Turistička zajednica grada Sveta Nedelja uz mnogobrojne medije.

Svima koji imaju namjeru biti natjecatelji možemo samo poželjeti uspjeh u pripremanju auta te ih pozivamo da čim prije ispune prijavu jer je broj natjecatelja ograničen. Svima koji namjeravaju biti gledatelji, savjetujemo toplu odjeću i obuću i molimo za poštivanje sigurnosnih propisa i uputa sudaca.

>> Rally Santa Domenica u City Centru one-west

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije