Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni

Rakitić zna gdje želi nastaviti karijeru i otkriva: Sanjam obući taj dres!

Ivan Rakitić
04.12.2019.
u 09:51

Raketu za glavni grad Andaluzije vežu lijepe uspomene, jer tamo upoznao suprugu Raquel Mauri

Ivan Rakitić (31) mogao bi ove zime promijeniti klub. Hrvatski reprezentativac je pet godina bio nezamjenjiva karika Barcelonina stroja, ali dolaskom Nizozemca Frenkieja De Jonga izgubio je svoje mjesto u prvoj momčadi.

U prošlih nekoliko mjeseci doživio je mnoga razočaranja što se odrazilo i u igranju za reprezentaciju. Raketa je želio otići s Nou Campa, jer je imao nekoliko ponuda, ali odlučio je ostati i pokušati se nametnuti treneru Valverdeu.

Ivan Rakitić
1/4

Izgleda kako je to gotovo nemoguća misija, te će vjerojatno u zimskom prijelaznom roku promijeniti sredinu. Za Hrvata se zanimaju Juventus, Inter, Manchester United, Atletico i još nekoliko drugih klubova, a zanimljivo spominje se i Sevilla.

Naime, Ivan Rakitić je prije dolaska na Nou Camp kao kapetan sa Sevillom osvojio Europsku ligu. Raketu za glavni grad Andaluzije vežu lijepe uspomene, jer tamo upoznao suprugu Raquel Mauri. 

- U Sevilli je bilo predivno, ali ne znam hoću li se vratiti. Bude li se to dogodilo sve će biti oduševljeni. Od svih momčadi za koje sam igrao jedino mogu obuči dres tog kluba. Sanjam kako ću jednom ponovno obuči Sevillin dres - rekao je Ivan Rakitić u razgovoru za španjolski radio Cadena SER.

Hrvat je u Sevilli igrao tri godine, a 2014. je otišao u Barcelonu s kojom je osvojio četiri španjolske lige, četiri Kupa kralja, te jednu Ligu prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo.

- Ne možete predvidjeti budućnost. Želio bih ostati u Barceloni jer mislim da imam još mnogo toga za pokazati. A Barcelona je najbolje bolje mjesto za to - naglasio je Ivan Rakitić.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar southman
southman
11:22 04.12.2019.

E moj Raketa !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije