Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
La Liga

Rakitić se vratio na Camp Nou i uz suigrače 'otkinuo' Barci bod

Barcelona - Sevilla
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
04.10.2020.
u 23:19

Sevilla je povela u 8. minuti pogotkom Luuka de Jonga, no samo dvije minute poslije Coutinho je iskoristio pogrešku gostujućega kapetana Jesusa Navasa

U posljednjoj utakmici i derbiju 5. kola Barcelona i Sevilla odigrali su 1:1 na Camp Nou.

Sevilla je povela u 8. minuti pogotkom Luuka de Jonga, no samo dvije minute poslije Coutinho je iskoristio pogrešku gostujućega kapetana Jesusa Navasa koji mu je idealno ostavio loptu za pogodak nakon što je pokušao zaustaviti Messijevo dodavanje prema Brazilcu.

Do kraja utakmice je bilo nekoliko pokušaja s obje strane, a najbolju priliku za Barcelonu imao je u sučevom dodatku Trincao, ali je njegov udarac iz izgledne situacije obranio gostujući vratar Bono.

U povratku na Camp Nou u Sevillinom dresu Ivan Rakitić je odigrao dobrih 78 minuta.

U ranijem poslijepodnevnom terminu nogometaši Real Madrida preuzeli su vodstvo na ljestvici španjolskog prvenstva nakon što su na gostovanju pobijedili Levatne sa 2:0. 

Pobjedu aktualnom španjolskom prvaku donijeli su Vinicius Junior (16) i Karim Benzema (90+5). Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je za Real do 89. minute.

Kraljevski klub vodi sa 10 bodova i utakmicom manje, ispred Betisa sa devet te Real Sociedada i Villarreala sa po osam bodova.

Ključne riječi

Komentara 1

IJ
Istina_je_bolna
20:44 05.10.2020.

Barca nemoćna. Mučit će se i ove sezone Koeman je izmiješao roster, ali igra se i dalje ne mijenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije