Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNO

Rakitić se dirljivom porukom oprostio od preminule kćerkice bivšeg trenera

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
30.08.2019.
u 19:24

Izrazi sućuti stizali su sa svih strana, između ostalog, uputili su ih španjolski premijer Pedro Sanchez i Barcelona, a danas se od malene Xane oprostio i Ivan Rakitić, bivši Enriquov igrač

Devetogodišnja kćerka bivšeg trenera Barcelone Luisa Enriquea (49) preminula je od raka, a tragična vijest pogodila je cijeli nogometni svijet. 

Izrazi sućuti stizali su sa svih strana, između ostalog, uputili su ih španjolski premijer Pedro Sanchez i Barcelona, a danas se od malene Xane oprostio i Ivan Rakitić, bivši Enriqueov igrač.

- Gospodine, jako mi je žao što vam je život zadao tako velik udarac. Sada nebo ima najljepšu zvijezdu koja će uvijek štititi Vas i vašu obitelj! Moje najdublje saučešće, puno snage cijeloj obitelji - napisao je Rakitić. 

Xana je bitku za život izgubila nakon što se pet mjeseci borila s rakom kostiju.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
20:51 30.08.2019.

nije saučešće nego sućut!

DH
dalibor.hren
10:03 31.08.2019.

Na žalost, to je trenutak kad vam se sruši sve...Enrique, izdrži. Iskrena sućut. Novinar na tečaj hrvatskog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije