Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI UZ VATRENE

Rakitić oduševljen: Ovo je nevjerojatno, uz nas je bilo 100 milijuna Hrvata!

Hrvatska Francuska
Foto: Reuters/Pixsell
1/10
15.07.2018.
u 20:48

- Tužni smo jer smo bili jako blizu. U dobrom dijelu utakmice bili smo bolja momčad. Nije slučajno što kiša pada jer je i nebo plakalo - rekao je Rakitić

Hrvatska je osvojila drugo mjesto nakon što je u finalu Svjetskog prvenstva s 4:2 izgubila od Francuske.

- Tužni smo jer smo bili jako blizu. U dobrom dijelu utakmice bili smo bolja momčad. Nije slučajno što kiša pada jer je i nebo plakalo. Večeras svi bili uz Hrvatsku, uz nas je bilo 100 milijuna Hrvata. To je nevjerojatno i moramo biti ponosni jer smo učinili da se svi zaljube uz naš nogomet. No, treba čestitati Francuzima na zlatu. Ponosni smo i jedva čekamo da sutra dođemo u Zagreb - rekao je Ivan Rakitić i dodao:

- Do trećeg gola smo bili daleko bolji. Iz tri udarca su nam zabili četiri gola. Neka nogomet nema pravila. Nadam se da će Hrvatska jednog dana doći do zlata.

Hrvatska Francuska
1/8

Utakmicu je prokomentirao i Dejan Lovren.

- Nemamo za čim žaliti. Dali smo sve od sebe, poginuli smo na terenu. Nismo odustali ni kad je bilo 4:1. Nažalost, netko mora izgubiti. No, moramo biti ponosni na sve što smo napravili. Narod je to prepoznao i ovo je bio veliki gušt. Ovo je veliko priznanje za sve nas - rekao je Lovren i dodao:

- Glavu gore, po meni smo pobjednici. Mi smo držali loptu u nogama i igrali lijepi nogomet. No, to je bila francuska taktika, znali su što žele.

Sutra je doček u Zagrebu.

- Naravno da se veselimo, želimo vidjeti svoje ljude i svoj narod - zaključio je Lovren.

>> Hrvatski navijači ispred stadiona

Komentara 20

MA
malala
21:05 15.07.2018.

Vatreni hvala vam sto ste nas ucinili ponosnima i mocnima. Da tri zivota zivim ovu radost ne bih mogao zaboraviti. Bravo, bravo, bravo za sve.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
22:38 15.07.2018.

Vidim i tradicionalno neskloni komšije zadovoljni igrom vatrenih pa kako ne bi mi bili ... Hrvatska ne samo da se nije obrukala u moskovskom finalu, već je dokazala da je zasluženo došla do završne predstave Mundijala u Rusiji. Izabranici selektora Zlatka Dalića od starta su nametnuli ritam i bili bolji rival u prvom poluvremenu. Međutim, Francuzi su malo na znanje, malo na iskustvo, a malo uz pomoć sreće, uspeli da odbiju napade i steknu prednost

ZV
Zvonimir555
22:26 15.07.2018.

Napoleon kao jedan od mnogih vladara koji su bili fascinirani hrvatskim ratnim vještinama – rekao je svom generalu Marmontu: “Nikad nisam vidio hrabrije i bolje vojnike”, i također dodao: “Hrvati su najbolji vojnici na svijetu. Kad bih imao samo 100100 000 Hrvata, pokorio bih cijeli svijet!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije