Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUŽENJE S NAVIJAČIMA

Rakitić na “trećem poluvremenu” s navijačima

Ivan Rakitić
Reuters
03.11.2009.
u 09:06

Ivan Rakitić, vezni igrač bundesligaša Schalkea i hrvatske nogometne reprezentacije, subotnju je večer iskoristio za druženje s navijačima kluba iz Gelsenkirchena.

“Treće poluvrijeme” nakon 2-2 remija protiv Bayera u susretu 11. kola njemačkog prvenstva odigrano je u Veltins Areni gdje su se Rakitić i Gerald Asamoah družili s dvjestotinjak navijača s kojima su razgovarali o trenutačnoj klupskoj situaciji, utakmici protiv Bayera, odlascima vlakom na gostujuće susrete, ali i svim ostalim temama koje su navijači “otvorili”.

- Činjenica da smo nadoknadili 0-2 dokazuje kakva smo momčad. Toliko smo dobro pripremljeni da i u 90. minuti utakmice imamo dovoljno snage da vršimo pritisak na suparnika - kazao je Rakitić koji je pred navijačima dokazivao i svoje vokalne sposobnosti.

Naime, zajedno s Asamoahom otpjevao je cijelu navijačku pjesmu kluba “Blau und Weiß, wie lieb ich dich”, a prema napisima na službenoj internetskoj stranici Schalkea učinio je to “tekstualno i vokalno savršeno”.

Druženje iskorišteno i za dijeljenje autograma trajalo je otprilike dva sata.

Ključne riječi

Komentara 1

GA
gafe
09:18 03.11.2009.

Ivane Zepacko srce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije