Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvoboj Hrvata

Rakitić: Lovren, nemate šanse

'Schalke 04\'s Ivan Rakitic and Bayer Leverkusen\'s Eren Derdiyok (R) fight for the ball during their German Bundesliga first division soccer match in Gelsenkirchen October 30, 2010.  REUTERS/Ina Fass
'INA FASSBENDER'
24.11.2010.
u 08:21

Schalke će na svom stadionu u 5. kolu LP-a ugostiti Lyon. - Pišem pluseve i minuse, no još nisam odlučio ostajem li u Gelsenkirchenu. Ovdje mi je lijepo, ali imam ponuda koje su jako intrigantne, rekao je Rakitić.

U pobjedi protiv Werdera (4:0) Ivan Rakitić je za Schalke igrao zadnjih 20-ak minuta, nakon dugo vremena bio je na klupi i nije igrao od početka utakmice. Je li to povezano s Rakitićevom neodlučnošću glede ostanka u Gelsenkrichenu?

Oblačna jesen za Schalke

– Ne znam. Činjenica je da sam u zadnje vrijeme u dobroj formi, nisam preseljen na klupu zbog loših igara. A pregovori s klubom traju – rekao je Ivan Rakitić.

Jeste li bliže odluci o ostanku ili promjeni sredine?

– Još važem, pišem pluseve i minuse. Naglašavam da mi je u Schalkeu izvrsno, no imam ponuda koje su intrigantne i uskoro ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru.

Pobjeda protiv Werdera udahnula vam je malo samopouzdanja u ovoj oblačnoj jeseni?

– Baš oblačnoj... Ni u snu nismo očekivali da će nam jesenska plovidba Bundesligom biti tako burna i nemirna, osvojili smo samo 13 bodova u 13 kola i na 15. smo mjestu. Napravili smo previše pogrešnih koraka i bit će teško to ispraviti.

U Ligi prvaka možete tražiti utjehu, u srijedu ćete ugostiti Lyon i pobjeda vam donosi produžetak nade u nastavak natjecanja.

Rakitić navija za Hapoel

– Bilo bi izvrsno da pobijedimo, iako nas ni poraz ne bi izbacio iz igre, budući da zadnju utakmicu igramo u Lisabonu protiv Benfice. Tada će sigurno pasti odluka, a o našem rezultatu s Lyonom, te o ishodu Benfikina gostovanja kod Hapoela, ovisit će kakav će nam rezultat trebati u Lisabonu. Pobijedimo li Lyon, a Benfica izgubi od Hapoela, u Portugal putujemo turistički!

Jeste li razgovarali s Dejanom Lovrenom?

– Još sam mu u Lyonu, kad smo izgubili sa 1:0, obećao da ćemo im u Gelsenkirchenu uzvratiti. Nemaju nikakve šanse, veselim se susretu s Dejanom, ali na bodove neka zaboravi – kaže Rakitić.

A Dejan Lovren uoči okršaja s Rakitićem kaže:

– Bod bi nas protiv Schalkea zadovoljio, a onda bismo sve riješili u zadnjem kolu protiv Hapoela na našem Gerlandu. Sve, dakle, ovisi samo o nama, nadam se da ćemo biti pravi i osigurati europsko proljeće – kaže Lovren.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije