Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbjesnio Švicarce

Rakitić: Kad sam izabrao Hrvatsku, dobio sam desetke prijetnji smrću

Ivan Rakitić
Antonio Bronić | Pixsell
08.04.2011.
u 18:38

Švicarac Alexander Frei odustao od igranja za reprezentaciju zbog prijetnji smrću.

A novinari Blicka podsjetili su na priču Ivana Rakitića koji je proživljavao slične neugodnosti kada je izabrao Hrvatsku.

- Sve je počelo telefonskim pozivima mojim roditeljima. "Jugo-govna, odje.. iz Švicarske", govorili su. Dobio sam i desetak pisama. Moja je glava bila precrtana crnim križem iznad čega je pisalo: "Ivane, mrtav si". A jednom mi je poslana i karta za Zagreb u jednome smjeru - kazao je Rakitić.

Komentara 17

Avatar BobaNova
BobaNova
19:53 08.04.2011.

budi iskren, u Svicarskoj si imao bolje perspektive sad i nakon karijere, sta imas u Hrvatskoj? pasji ....

Avatar GeniKameni
GeniKameni
19:54 08.04.2011.

Da si pametan kao Gavranović, danas bi bio reprezentativac jedne evropske države, a ovako se sramotiš i svojim nogometnim umijećem promoviraš državu koja će te koristiti dok može, a onda ćeš biti nepoželjni Bosanac kojeg treba vratiti tamo odakle je došao. Ta prijeteća pisma od Švicaraca, to ti je kao nedjeljni piknik, trebao si pročitati hrvatsku enciklopediju mržnje...

OB
-obrisani-
21:03 08.04.2011.

policajac-murjak heheheheh pa za koga bi bio igrao??????????? kad ga niko nije poznao ni zvao, ispravno je postupio, pitaj petrica dali bise jos jednom odlucio za hrvatsku?????????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije