Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA UDARU NAVIJAČA

Rakitić jednim potezom izazvao psovke i uvrede, ovo mu baš i nije bilo pametno...

Ivan Rakitić
Foto: Pixsell/Reuters
1/9
09.05.2019.
u 11:59

Hrvatski veznjak dva je slobodna dana nakon utakmice iskoristio da ode u svoju omiljenu Sevillu. Tamo se pridružio supruzi Raquel Mauri na poznatom slavlju Feria de Abril.

Jedna objava na Instagramu izazvala je bijes navijača i uprave Barcelone prema Ivanu Rakitiću nakon debakla katalonske momčadi u polufinalu Lige prvaka protiv Liverpoola (0:4).

Naime, hrvatski veznjak dva slobodna dana nakon utakmice iskoristio je da ode u svoju omiljenu Sevillu. Tamo se pridružio supruzi Raquel Mauri na poznatom slavlju Feria de Abril. Usput se nasmijan fotografirao s Joseom Mariom del Nidon Carrascom, sinom bivšeg predsjednika Seville.

To je, dakako, izazvalo, lavinu reakcija navijača Barcelone na Instagramu. Del Nido je nakon toga fotografiju obrisao s društvene mreže, ali je bilo prekasno.

A kako je Rakitić odigrao protiv Liverpoola, svjedoči i to što mu je katalonski Sport za izvedbu dao – nulu. Tu su ocjenu dobili samo naš veznjak i Coutinho.

Inače, običaj je da se nogometaši nakon ovakvih poraza pritaje, zatvore u kuću i ne izlaze u grad dok se dojmovi ne slegnu. No Rakitić je napravio suprotno.

>> Pogledajte kako se grb Dinama mijenjao kroz povijest


 

Komentara 17

DU
Deleted user
12:33 09.05.2019.

Najdraze je Vecernjem kad pljuva po hrvatskom...zasto bi se Rakitic sakrio poslije lose odigrane utakmice kad vasi novinari nakon objavljenih gluposti i lose odradenog posla mirno setaju gradom i ne boje se linca! ?

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
12:25 09.05.2019.

Sutra je na redu opet Luka 😂

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
13:01 09.05.2019.

Rakitic se smrzava od straha kad vidi los prijevod 19 godisnjeg studenta, zaposlenog preko student servisa u VL, koji radi za 1800 kuna, sendvic I sok na slamku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije