Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni otkrio:

'Rakitić je imao izlike, izbjegavao je dolaziti, kao da se nije dobro osjećao u reprezentaciji'

Hrvatska - Spanjolska
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
28.09.2020.
u 22:49

Dao nam je puno, ostat će upisan u povijest i njegovu odluku treba poštivati - rekao je Kramarić.

Andrej Kramarić sjajno je počeo sezonu zabivši pet pogodaka u prva dva kola Bundeslige, od toga dva gola velikanu Bayernu. Reprezentativni napadač komentirao je početak Lige nacija koji je Hrvatskoj donio dva poraza, od Portugala 4:1 i Francuske 4:2.

- Nije bilo dobro, ali to je ipak samo Liga nacija. Portugal nas je i bez Ronalda nadigrao. Vidite, oni mogu bez Ronalda, a mi ne možemo bez Modrića. Ta je utakmica pokazala baš to. Nismo bili pravi, ali vjerujem kako ćemo u listopadu protiv Švedske i Francuske u Ligi nacija popraviti dojam i da ćemo biti dobri i protiv Švicarske u prijateljskoj utakmici. Ne podcjenjujem Ligu nacija, ali to nije Europsko ili Svjetsko prvenstvo. Bit ćemo pravi kad bude najpotrebnije - kazao je 29-godišnji napadač za 24sata, pa se osvrnuo na oproštaj Ivana Rakitića od reprezentacije.

- Čuli smo se. Zaželio sam mu sreću i zahvalio mu se na svemu što je dao Hrvatskoj. Iznenadila me njegova odluka. Kao da ju je donio preko noći. Odigrao je sjajno Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a nakon toga kao da se više u reprezentaciji nije dobro osjećao kao prije. Imao je Ivan uvijek neke izlike, kao da je par puta izbjegavao dolazak na reprezentativne akcije. Ponekad sam imao takav dojam. Dao nam je puno, ostat će upisan u povijest i njegovu odluku treba poštivati - zaključio je Kramarić.

Video - Ivan Rakitić objavio da više neće igrati za Hrvatsku: "Ovo mi je najteža odluka u karijeri!"

Komentara 15

PJ
pjer1963
00:20 29.09.2020.

Ivane, hvala ti za sve sto si dao za Hrvatsku. Jedan si od tri najbolja nogometasa u hrvatskoj povijesti.

NE
Nemanadimak
18:52 29.09.2020.

Ma dajte ljudi, Raketa ima svoju obitelj. Za Barcu je igrao utakmica i utakmica, pa za repku, pa dajte smislite sva ta putovanja maltretiranja pa recite ako je to malo. Covjek je morao dobiti neku postedu a ne da see maltretira ko neki klinac. Pa on se vec dokazao i nemozes tako sa njime. Raketa hvala ti na svemu i sve najbolje tebi i tvojoj obitelji.

ID
idijot
23:47 28.09.2020.

Ti, Krama, prvo probaj dodati loptu nekome jednom u životu pa komentiraj bilo koga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije