Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barca je ispala

Rakitić: Hvala navijačima na veličanstvenoj potpori, sada lovimo druge trofeje

Rakitić
Foto: Reuters
1/5
20.04.2017.
u 08:42

U svakom od preostala četiri kluba imamo svog predstavnika: Mandžukića i Pjacu u Juventusu, Subašića u Monacu, Vrsaljka u Atleticu te Modrića i Kovačića u Realu.

Barcelona nije uspjela napraviti još jedan podvig na svom stadionu pa je u četvrtfinalu ispala iz Lige prvaka. Nakon što je u osmini finala čudesno izbacila PSG, u četvrtfinalu nije mogla ponoviti sličnu stvar protiv Juventusa. Katalonski klub, štoviše, u dvije utakmice nije uspio zabiti gol protiv stare dame.

- Nismo bili loši, ali nismo uspjeli zabiti gol. Čestitam Juventusu na prolazu, a nas je izbacila prva utakmica, u Torinu nismo bili dobri i taj ću susret pamtiti, rekao je trener Barce Luis Enrique.

Ivan Rakitić zaigrao je od prve minute, ali nije to bila njegova večer. Gostujući nogometaši sjajno su stajali na terenu, nisu ostavljali puno prostora protivničkim igračima. Raketa je uoči tog susreta najavljivao čudo, ali njegov klub nije uspio.

- Nije se dogodilo. Navijači, hvala vam na veličanstvenoj potpori i vjeri u nas. Sada nam preostaje borba za ostale trofeje - napisao je Ivan na Instagramu.

Juve tako ide dalje, a hrvatski navijači mogu biti zadovoljni i sretni jer ćemo opet imati osvajača ovog eminentnog natjecanja. Naime, u svakom od preostala četiri kluba imamo svog predstavnika: Mandžukića i Pjacu u Juventusu, Subašića u Monacu, Vrsaljka u Atleticu te Modrića i Kovačića u Realu.

>>Suigrači i talijanski mediji naklonili se Hrvatu: 'Najviše hvala Mandžukiću!'

Komentara 3

Avatar Diavolo
Diavolo
14:34 20.04.2017.

Jel.participiraju aktivno i koliko su bitni za uspjeh nasi predstavnici?

BM
branko.mihalic1
15:13 20.04.2017.

Nisu ko ekipa nego svako igra kako hoće solo prodori slično ko Real koji je imao sreće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije