Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcelona

Rakitić doznao lošu vijest! Ovo mu se sigurno neće svidjeti

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
26.03.2019.
u 13:13

U Barceloni igraju na kartu da Hrvat obožava igrati s Lionelom Messijem, što će ga vjerojatno zadržati u klubu

Barcelona neće Ivanu Rakitiću (31) ponuditi novi poboljšani ugovor, piše ESPN. Za hrvatskog reprezentativca zanimanje je pokazao PSG, koji ga je na ljeto želio dovesti u Pariz, ali u Barci o tome nisu uopće željeli govoriti.

Raketa ove sezone ima zapaženu ulogu u katalonskom klubu te je nekoliko puta istaknuo kako želi ostati u Nou Campu. U svojim je izjavama također naglasio kako se nada da će dobiti novi poboljšani ugovor.

>> Pogledajte kakve bijesne automobile voze hrvatski reprezentativci

Ivan Rakitić
1/7

No izjava predsjednika Josepa Marija Bartomeua neće se svidjeti hrvatskom veznjaku. Barcin šef izjavio kako će sve učiniti da Rakitić ostane u klubu, ali mu ne mogu povećati plaću.

U Barceloni igraju na kartu da Hrvat obožava igrati s Lionelom Messijem, što će ga vjerojatno zadržati u klubu.

No pitanje je kako će Katalonci reagirati bude li Rakitiću stigla primamljiva ponuda i bolji ugovor nego što ga trenutačno ima na Nou Campu.

Ključne riječi

Komentara 12

SM
san.martino
13:51 26.03.2019.

Poboljsani ugovor?Od ovoga trenutnog ne moze placati rezije!?

NA
navijala
15:24 26.03.2019.

Što Večernji napiše o našim nogometašima,uvijek je nekakva muljaža njih samih.Slutim da im ja namjera nekako omalovažiti naše momke. Bez ikakva povoda napišu nekakvu glupu "senzaciju"ni stave u naslov,a kad pročitaš vidiš da je Fack News.

DU
Deleted user
16:17 26.03.2019.

Ivane, ne brini. On ce uciniti sve da ostanes. SVE! E, moja piskarala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije