Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN RAKITIĆ Zvijezda u usponu najavljuje kako je spreman za Euro

Rakitić: Dokazat ćemo se kad će biti najteže

rak-txt.jpg
import
26.05.2008.
u 15:18

Ivan Rakitić zadaje najviše glavobolja izborniku Biliću. U odličnoj je formi, igrom na Kantridi protiv Moldavije stao je uz bok Luki Modriću, teško će bez njega biti zamisliti momčad. No, gužva je u veznom redu - Srna, Kovač, Modrić, Kranjčar...

"Zadovoljan sam kako sam odigrao na Kantridi. Naravno, može uvijek biti bolje, no želim nastaviti dalje raditi da mogu biti spreman pokaže li izbornik prstom na mene", kazao je Rakitić nakon napornog jutarnjeg treninga u Brežicama.

"Svi smo zadovoljni tempom koji radimo. Dobro nam ide, krenuli smo agresivno i ako tako nastavimo... Do utakmica ima još dosta vremena, pripremit ćemo se kako treba", najavio je plavokosi mladić.

Protiv Moldavije je Schalkeov veznjak izvodio slobodnjake, nakon njegovog sjajnog centaršuta kapetan Kovač podmetnuo je glavu i zatresao mrežu Namasca. Minutu ranije je također zabljesnuo, oduzeo loptu braniču pred kaznenim prostorom, okrenuo se i sam pred vratarom jako odapeo. Loptu je vratar jedva izbio u aut. Ima strašan udarac, ako krene prema golu teško ga je zaustaviti.

"U Schalkeu uvijek izvodim prekida, u tome sam dobar. Želim to i dalje raditi, naravno. Na Euro, pogotovo", dodao je Rakitić uz smijeh.

Iako u Schalkeu igra s njemačkim reprezentativcima, Rakitić nije mnogo s njima razmjenjivao dojmove uoči prvenstva Starog kontinenta. Kaže kako ga ni najmanje ne zanima što se događa u drugim kampovima, koncentriran je na svoju igru.

"Nijemci su odlična momčad, imaju velike planove za Europsko prvenstvo. Imaju zaista dobru momčad, ali mi smo upravo nabrijani na te velike utakmice. To je naša prilika za dokazivanje", najavio je igrač koji će za to imati vremena. Budućnost je pred njime, tek mu je 20 godina.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije