Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međunarodni nogomet

Rakitić debitirao protiv Reala, Ćorluka zaigrao nakon mjesec dana

Vedran Ćorluka
AFP
02.02.2011.
u 23:40

PAOK je pobjedom nad Olympiacosom izborio polufinale grčkog kupa 1:0 (1:1), a nakon utakmice policija je na boce i kamenje domaćih huligana odgovorila suzavcem.

Tottenhamov trener Harry Redknapp nakon mjesec dana dao je priliku Vedranu Ćorluki. Spursi su slavili kod Blackburna 1:0 u 25. kolu engleskog prvenstva, strijelac je bio Peter Crouch u trećoj minuti.

Zadnji put Ćorluka je zaigrao prije mjesec dana protiv Fulhama u 21. kolu. Ćorluka je ove sezone odigrao sedam ligaških utakmica za Spurse od čega četiri, a posljednju protiv West Hama u 6. kolu, svih 90 minuta. Jednom je ušao u sudačkoj nadoknadi. Naš je branič igrao solidno na desnoj strani obrane Spursa i u 54. minuti zaradio je žuti karton.

Niko Kranjčar i Stipe Pletikosa utakmicu su odgledali s klupe za pričuve baš kao i Blackburnov napadač Nikola Kalinić. Bolton je s 1:0 svladao Wolverhampton, a Ivan Klasnić nije ulazio u igru.
Vatreno krštenje u dresu Seville imao je Ivan Rakitić koji je bio u udarnoj postavi na Santiago Bernabeu protiv madridskog Reala u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa kralja. Rakitić je 70 minuta igrao na zadnjem veznom i našao se u nekoliko poluprilika koje nije konkretizirao.

U dva navrata odlučio se na povratne lopte umjesto na solo-prodore, a jednom je neprecizno šutirao s dvadesetak metara. Real je slavio s 2:0, a pogotke su postigli Ozil u 83. i Adebayor u 94. minuti. U prvoj utakmici bilo je 1:0. U finalu će madrižani igrati s Barcelonom koje je s rezervnom momčadi pobijedila Almeriju 3:0. U prvoj utakmici bilo je 5:0.

Nikica Jelavić izbjegao je ponovni susret s Ianom Blackom, stoperom Hearta koji ga je prije više od tri mjeseca teško ozlijedio. Glasgow Rangersi slavili su s 1:0 u 25. kolu škotskog prvenstva. Naš je napadač pauzirao zbog lakše ozljede prepone i trener Walter Smith ga je čuvao za finale kupa, javljaju otočki mediji.
 - Ne kajem se. Nisam ga želio ozlijediti i neću mu se ispričati - kazao je Black koji je i jučer zaradio karton zbog grube igre. 

PAOK je pobjedom nad Olympiacosom izborio polufinale grčkog kupa 1:0 (1:1), a nakon utakmice policija je na boce i kamenje domaćih huligana odgovorila suzavcem.

Ključne riječi

Komentara 2

JO
jozinho
13:29 03.02.2011.

gledo sam tekmu blackburn-tottenham, a carli je bio jedan od najlosiji pojedinaca kod spursa.....

HO
hotfishlake
20:26 03.02.2011.

gledo sam i ja i ti pricas gluposti, nego niko, niko sram te bilo da si ostao sjedit na klupi kod harrya! nije bilo balea, modrica, pienara a harry jos ubacuje sandra prije tebe!!! da ima imalo ponosa stero bibi to sve kvragu.... pa ti si ipak hrv reprezentativac a ovaj te tretira ko balavca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije