Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optimizam uoči Izraela

Rakitić: Bit će teško, ali vjerujem u sva tri boda

Reprezentacija (1)
Igor Kralj/Pixsell
06.10.2010.
u 15:27

Ivan Rakitić pršti od optimizma: - Znam da neće biti lako, Izrael je jak, bit će to teška utakmica, ali idemo po pobjedu! Siguran sam da možemo dohvatiti sva tri boda.

Raketa će zajedno s Vukojevićem igrati na zadnjem veznom:

- Najvažnije je biti u udarnoj postavi, a izbornik odlučuje o tome na kojoj ću poziciji igrati. Dobro mi je i na zadnjem veznom, još bolje kad sam više prema naprijed.

Schalke ne briljira, kakva je vaša forma?

- Nije ugodna situacija u klubu pa je jasno da nisam posve zadovoljan ni vlastitom formom. Ali, kad dođem u reprezentaciju, opet mi se vrati samopouzdanje, dobro se osjećam, spreman sam i vjerujem da ćemo se radosni vratiti iz Tel Aviva. Moramo nametnuti svoju igru, imamo igrače za to i, bude li tako, tri će boda biti naša – kaže Rakitić.

Komentara 7

OB
-obrisani-
17:10 06.10.2010.

Rakitić: Bit će teško na pošten način to dobiti, ali vjerujem u sva tri boda na neku fintu, prevaru ili kako hrvati vole reči da se snađeš nekako..

FC
fcod
17:16 06.10.2010.

Tko o čemu, Janez o poštenju!? Pa u sloveniji je ucjenivanje obavezni predmet i na maloj i na velikoj maturi, a većina slovenaca i na faksu usavrešava ucjenivanje jer od toga kasnije i žive!

TO
Toni12345
16:52 06.10.2010.

Koji sminkerski komentar..... Stvarno mi nedostaje Niko Kovac...... On je bio barem nogometas sa karakterom.... A ne ove placipicke..... Za to je sve Bilic kriv.... Ne mozes biti trener i prijatelj sa igracima. Ili si prvi ili nisi vise trener @rakiticu Nismo u Crkvi da vjerujemo..... Ili pobjeda ili te vise nema u momcadi.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije