Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kondicijski trener

Rak: Protiv Španjolske ćemo biti u najboljoj formi, tako smo tempirali

Miljenko Rak (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
16.06.2012.
u 14:20

- Napravili smo dva ciklusa, do Bad Tatzmansdorfa smo radili na nivelaciji, umorne igrače smo željeli ostaviti u formi

Slaven Bilić uzeo je dan odmora, imao je i od čega, a na glavni stol za tiskovne konferencije poslao je Nikicu Jelavića i Ivana Rakitića. S tim da su Luka Modrić i Eduardo bili na raspolaganju za kratke intervuje. Stigao je i Miljenko Rak, čovjek zadužen za fizičku spremu. Rak je govorio o tajni moćne Hrvatske.

- Napravili smo dva ciklusa, do Bad Tatzmansdorfa smo radili na nivelaciji, umorne igrače smo željeli ostaviti u formi. To je bio zahtjevan zadatak, ali uspjeli smo u tome – rekao je Rak.

Objasnio je taktiku priprema za utakmice na Euru. Hrvatska je išla korak po korak.

- Protiv Irske išli smo iz normalnog treninga, a za Italiju smo počeli s opuštanjem. Sada za utakmicu sa Španjolskom trebali bismo biti najbolji po našim mjerilima. Igrači su nakon Italije dobili slobodan dan, 24 sata nisu trenirali što je bilo izuzetno važno – kaže Rak.

 

Komentara 17

GA
gavran
14:37 16.06.2012.

Rak, svaka cast! Talijani su pali u kondiciji u 70 tim minutama, a mi smo igrali punom trkom cijelu tekmu. odlicno ste pripremili decke.

OB
-obrisani-
14:38 16.06.2012.

Miljenko Rak je sasvim u pravu a dokaz tome je ovaj Aussie soccer player gore na fotki Joseph Simunich koji se uz sve napore dosada na Euro 2012 na dvije utakmice nije čak ni oznojio..

MO
modovisisajteMaraschino
14:49 16.06.2012.

to sa tempiranjem su price za malu djecu... italija se morala i mogla pobijediti i bili bi vec prosli dalje, samo je taktika i igraci bili promaseni... sad idemo na najgoru utakmicu gdje i neporazeni mozemo ispasti sa 5 bodova...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije