Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prokleta bolest

Rak ga učinio neprepoznatljivim: Teže je nego što se čovjek nada

Gianluca Vialli
Foto: IPA/Pixsell
1/3
15.10.2019.
u 11:30

Vialli je tek u studenome prošle godine javnosti otkrio da se već neko vrijeme bori s rakom

Gianluca Vialli (55), legendarni nekadašnji napadač Sampdorije, Juventusa i Chelseaja, i dalje vodi tešku bitku protiv raka. Potvrdile su to upravo objavljene agencijske fotografije na kojima djeluje silno izmučen od teške bolesti.

Vialli se pojavio u subotu u Rimu na utakmici između Italije i Grčke, no zbog zdravstvenoga stanja još uvijek nije prihvatio ponudu predsjednika Talijanskog saveza Gabrielea Gravine da predvodi talijansku delegaciju na predstojećem Euru. 

– Teže je nego što se čovjek nada da će biti, ali moram biti strpljiv. Rezultati su pozitivni i ne bi imalo smisla da ne nastavim s normalnim životom, a rad je dio toga – kazao je nedavno legendarni napadač koji je otkrio da se od ožujka ponovo podvrgnuo terapijama.

Vialli je tek u studenome prošle godine prvi put javnosti otkrio da se već neko vrijeme nosi s rakom gušterače, no tada je kazao da situacija ide na bolje i da se ponovno, citiramo, fizički osjeća kao zvijer.

I na fotografijama je izgledao veselo i dobro, ali ove posljednje, nažalost, ukazuju na to da bitka još traje.

Društvene mreže prepune su poruka podrške te se svi nadaju kako će Vialli uskoro kao pobjednik izaći iz još jedne teške utakmice.

Foto: IPA/Pixsell
 

Ključne riječi

Komentara 6

PR
prajdali100
12:20 15.10.2019.

Prokleta bolest ! Baš izgleda izmučeno.

Avatar Joejordan
Joejordan
17:36 15.10.2019.

Izdrži luka.

Avatar Melankolija
Melankolija
19:57 15.10.2019.

Nedaj se legendo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije