Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko slavlje

Ragbijaši kluba Zagreb osvojili U18 Prvenstvo Hrvatske

Ragbi
Foto: VL
1/2
16.10.2017.
u 15:26

Pobjednički pehar Zagrepčanima je uručio izbornik hrvatske seniorske reprezentacije Milan Yelavich.

Nakon nekoliko godina, u Makarskoj je danas ponovno održano U18 Prvenstvo Hrvatske u ragbiju 7. Mladi igrači Makarske, Nade i Zagreba dva su puta odigrali svatko sa svakim, a nakon šest uzbudljivih utakmica, pobjednički pehar podigli su juniori Zagreba. 

Državnog prvaka odlučila je posljednja utakmica dana, ona između Zagreba i drugoplasirane Nade; Splićani su do samog kraja susreta držali prednost od 17:12 da bi u posljednjem napadu Zagreb postigao polaganje za izjednačenje i nakon prošlogodišnjeg naslova prvaka u ragbiju 15, uzeo i titulu u sedmici.

“Odlično smo igrali i super se zabavili; cilj nam je bio držati loptu u svojem posjedu i nametnuti svoj stil igre, što smo i uspjeli, a ono što je najbitnije, vjerovali smo jedni u druge. Sada se idemo pripremiti za R15 prvenstvo i obraniti titulu prvaka” – rekao je kapetan Zagreba i hrvatske U18 reprezentacije Šimun Krmek.

Uz dva remija sa Zagrebom i pobjedom i porazom protiv Makarske, drugo je mjesto zauzela splitska Nada, dok je domaćin iz Makarske bio treći. Pobjednički pehar Zagrepčanima je uručio izbornik hrvatske seniorske reprezentacije Milan Yelavich. 

Svi rezultati:
Nada 17:19 Makarska
Makarska 0:34 Zagreb
Nada 12:12 Zagreb
Nada 25:0 Makarska
Makarska 12:19 Zagreb
Nada 17:17 Zagreb

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije