Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nizozemska

Rafael van der Vaart vježbao golf gađajući Ibrahimovićevu sliku

Rafael Van der Vaart
Reuters
28.05.2012.
u 20:52

Rafael van der Vaart je slobodno vrijeme na pripremama nizozemske reprezentacije iskoristio vježbajući golf

Svoju preciznost Rafael van der Vaart odlučio je uvježbavati gađanjem fotografije Zlatana Ibrahimovića. Van der Vart i Ibrahimović bili su suigrači u Ajaxu, ali se njihov odnos pokvario kada je Zlatan ozlijedio Rafaela u prijateljskoj utakmici Nizozemska - Švedska u kolovozu 2004. godine.

Ključne riječi

Komentara 1

NI
Nini istrijan
17:48 29.05.2012.

Njihov odnos se pokvario jos u Ajaxu i to je bio jedan od razloga da Ibra ode iz holandskog kluba. Zlatan je bio iritiran sitnim provociranjem od Van der Vaarta tako da ga je jednostavo izudarao. Nakon ove provokacije ja bi predlozio Van der Vaartu da bude rezerva u eventualnom susretu Svedska-Holandija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije