Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MONTE CARLO
Povratak na članak

Rafael Nadal nakon 11 titula ipak pokleknuo: Rubljov pronašao recept za njega

Rus je slavio sa 6:2, 4:6, 6:2.

Komentari 2

IK
ikbmibm
14:03 18.04.2021.

Rafi je kao pobjedniku 11 finala u Monte Carlu, dosadilo osvajati i 12 naslov. Rafin fokus je Roland Garros.

VL
HO
homophob
07:51 17.04.2021.

Silno Andrej pronasao strategiju ... Moj 4 godisnji unuk jedva drzi tenis reket ali je vec lani pronasao kako ce prebiti Nadala bez izgubljenog servisa: pricekat ce do svoje 23 godine kada ce Rafa biti 54, moguce u kolicima .... Andrej je 11 godina mladi a Rafa je odigrao oko 1500 zvanicnih meceva u karijeri, broj za koji sam SIGURAN Andrej nece NIKADA dostignuti! Molim vas zar netko mora biti nobelovac iz matematike pa zakljuciti koja je najveca Andrejeva prednost nad Rafom!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.