Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pričom na priču

Radi li Bayern Kovaču iza leđa? Francuzi tvrde da klub doziva slavnog trenera

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/5
29.03.2019.
u 12:32

Podsjetimo, Mourinho je u prosincu dobio cipelu u Manchester Unitedu, a u međuvremenu ga se povezivalo s madridskim Realom. Ta je opcija pala u vodu onog trenutka kada se među "kraljeve" vratio Zinedine Zidane

Ako želite vjerovati onome što prenosi portal Foot Mercato, njemački prvak Bayern i portugalski strateg Jose Mourinho koketiraju iza leđa Niki Kovaču. U članku nigdje nema dokaza da je tome doista tako, ali zato novinar ponavlja već odavno poznate činjenice.

Jedna kaže da je Bayern svojedobno doista razmišljao o Mourinhu, a druga je Portugalčev citat iz veljače, odnosno njegova opaska da nema namjeru preuzimati klubove bez ambicija i gubiti vrijeme u okruženjima u kojima čelni ljudi kluba ne dišu kao jedno.

Podsjetimo, Mourinho je u prosincu dobio cipelu u Manchester Unitedu, a u međuvremenu ga se povezivalo s madridskim Realom. Ta je opcija pala u vodu onog trenutka kada se među "kraljeve" vratio Zinedine Zidane, a u posljednje se vrijeme šuška i o njegovu novom angažmanu u milanskom Interu.

Kovačeva situacija u Bayernu ne čini baš tako dramatičnom, ali činjenica je da se od njega očekuje makar osvajanje Bundeslige kada je Bayern već ispao iz osmine finala Lige prvaka.

Istina je i to da je Mourinho nedavno žestoko i nimalo kolegijalno kritizirao Kovača i igru Bayerna, ali budući da Portugalac odnedavno uživa u ulozi komentatora i dijeli verbalne pljuske kome stigne, njegov napad na bivšeg hrvatskog izbornika možda ipak ne treba protumačiti kao otvoreno nuđenje čelnicima bavarskog kluba.

Komentara 4

DA
dalibla
14:47 29.03.2019.

Opet Niko Kovač

Avatar mali322
mali322
13:10 29.03.2019.

A nećeš ti trenera!

IB
ibiza
15:15 29.03.2019.

mohe misljenje je da ode sam ,a ne da ga zajebavaju ,nije to zasluzijo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije