Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Rađa žesto reagirao: 'Gadite mi se jadnici neostvareni koji nikad u životu niste ništa napravili'

Dino Rađa
Foto: Goran Stanzl/Siniša Hančić/Pixsell
1/5
25.10.2019.
u 17:39

Hrvatska košarkaška legenda je svoju karijeru počeo upravo u Jugoplastici te je u svojoj objavi na Facebook profilu žestoko opleo po gradskim vlastima

Splićani su doživjeli neugodno iznenađenje kada su u petak ujutro prošetali Dominisovom ulicom. Naime, komunalni su redari prebojali mural posvećen Jugoplastici oslikan prije dva tjedna.

Dino Rađa je žestoko reagirao na potez splitske gradske vlasti. Dominisova ulica je blizu Dioklecijanove palače, spomeniku kulturne baštine zaštićenom od strane UNESCO-a.

Hrvatska košarkaška legenda je svoju karijeru počeo upravo u Jugoplastici te je u svojoj objavi na Facebook profilu žestoko udario po gradskim vlastima:

'Sramota

Gadite mi se jadnici neostvareni koji nikad u životu niste ništa napravili. Najveći uspjeh van je predizanje članske iskaznice neke stranke. Jedino šta znate je prodavanje crvene i crne magle da prikrijete svoja sranja. Ne smeta van šta Dom omladine nije dovršen već 40 godina, ne smeta van stadion i bazeni koji se raspadaju, ne smeta van “metro” šta vozi jednog ipo čovika dnevno, ne smeta van šta triba uru vrimena liti za proć kroz luku, ne smeta van sta 20 godina ne možete spojit Trogir i Omiš, ne smeta van nedovršena arena već desetak godina, ne smeta van Marjan koji ste nemaron devastirali.

Ali van smeta NAJVEĆI SPORTSKI USPJEH U POVIJESTI GRADA. Niste zaslužili da van iko dodje na proslavu. Ja prvi ne bi doša da nije Bože, Srete, Sobina i onih par iljada istinskih ljubitelja koji će doć u nedilju u dvoranu pozdravit ekipu.

Bljak'

>> Pogledajte nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici

Ključne riječi

Komentara 115

RA
Rafael945
18:46 25.10.2019.

Rađa čim prije shvatiš da ti nema više tvoje voljene jugosmradije, bit će ti lakše.Sto posto.

DU
Deleted user
17:54 25.10.2019.

Svaka mu čast na karijeri ali jedino šta se zna je da danas krade Bogu dane i nešto glumata s repkom... i prodaje jeftinu pamet

PA
Patek
18:29 25.10.2019.

Ma šta je tisućugodišnja kultura, prema nekoliko zabijenih koševa Dina Rađe. Treba osim toga smjesta maknuti Grgura Ninskog i tamo staviti Dinovu skulpturu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije