Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kup

Riječani u polufinalu! Kekova družina još u prvom poluvremenu osigurala pobjedu protiv lokosa

Lokomotiva - Rijeka
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/11
29.11.2016.
u 18:01

Riječani su protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj došli do pobjede lakše od očekivanoga, a utakmica je praktički bila gotova već u prvom dijelu kada su gosti postigli tri gola

U četvrtfinalnoj utakmici Hrvatskog kupa u Zagrebu su nogometaši Rijeke pobijedili Lokomotivu s 3:1 (3:0) i plasirali se u polufinale. 

Riječani su protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj došli do pobjede lakše od očekivanoga, a utakmica je praktički bila gotova već u prvom dijelu kada su gosti postigli tri gola.

U 21. minuti kapetan Riječana Mate Maleš je snažnim i preciznim udarcem s 20-ak metara doveo goste u vodstvo, na 2:0 je nakon pogreške obrane Lokomotive povećao Stefan Ristovski u 38. minuti, a tri minute prije kraja poluvremena u kaznenom prostoru Lokomotive je srušen Florentin Matei, a Alexandre Gorgon je precizan s bijele točke.

Lokomotiva je smanjila na 3:1 u 79. minuti kada je nakon udarca Cekicija Maleš pogodio vlastitu mrežu. 

U srijedu se igraju ostale utakmice četvrtfinala, a sastaju se Inter Zaprešić – Dinamo Zagreb (16 sati), Osijek – Slaven Belupo (16.30) i RNK Split – Hajduk (19).  

Pred 300 gledatelja na stadionu u Kranjčevićevoj sudio je Matoc iz Zaprešića. 

Strijelci: 0:1 Maleš (21), 0:2 Ristovski (38), 0:3 Gorgon (43. - 11m), 1:3 Maleš (79., autogol).

Komentara 2

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
08:30 30.11.2016.

Ma dok je na klupi HNK Rijeke ovaj sposoban i kvalitetan europski trener Matjaž Kek mi domoljubni navijači sa lokalnog balkana smo ponosni, veseli i uvjereni da smo svoji na svome uz tuđeg.

Avatar mlijeko
mlijeko
19:31 29.11.2016.

Lokomotivini igrači igraju kao skupina od 11 ljudi pokupljenih na tramvajskoj stanici..sramotno i bez motiva...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije