Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje u finalu

Quattro Leones pobjednik Kutije šibica

Quattro Leones - CB Doberman
Foto: Marko Prpić/Pixsell
28.12.2018.
u 20:25

U regularnom dijelu nije bilo golova, a svoju mrežu je bravuroznim obranama čuvao vratar Leonesa Kristijan Kahlina.

Ekipa Quattro Leones pobjednik je 48. izdanja Kutije šibica, najvećega i najstarijeg malonogometnoga turnira u Hrvatskoj. U finalnom dvoboju dviju momčadi iz zagrebačke Dubrave, autsajder Quattro Leones slavio je protiv puno iskusnije momčadi CB Doberman boljim izvođenjem sedmeraca s 2:1. 

U regularnom dijelu nije bilo golova, a svoju mrežu je bravuroznim obranama čuvao vratar Leonesa Kristijan Kahlina. Kahlina se pretvorio u pravog junaka dvoboja jer je obranio sedmerce Darija Marinovića i Alen Fetića, dok su golovi sa 7 metara njegova brata Danijel Kahline i Marija Dučkića donijeli prvi naslov mladoj momčadi.

CB Doberman je bio veliki favorit, ali je ostao na naslovu Kutije šibica iz 2015. godine 

U utakmici za treće mjesto Big bang Cammeo Team je boljim izvođenjem sedmeraca s ukupnih 8:7 pobijedio Dribbling sport bar-WWIN kladionicu. 

U finalu veteranskog turnira Gladne oči su bile bolje od Promotion Playa s 3:2, iako su gubili s 0:2. Junak dvoboja bio je bivši hrvatski reprezentativac Miljenko Mumlek s dva gola za Gladne oči. 

Komentara 1

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
23:41 28.12.2018.

Finalisti uopće nisu iz istog kvarta Dubrave...pobjednici su sa klake a ovi iz klare. Svaka čast mladim dečkima jer su osvjetlala obraz zag.haklera nasuprot onim balkancima iz dobermana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije