Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajdukov trener

Pušnik: O Petevu znam sve, ispričao mi je Slovenac Bezjak

25.08.2016., Split - Uzvratna utakmica play off-a Europske lige u Poljudu izmedju Hajduka i Maccabija iz Tel Aviva. Marijan Pusnik. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/12
02.10.2016.
u 15:48

Znam kakav gaji stil, ali to će se vidjeti za nekoliko mjeseci. Ne vjerujem da će nešto posebno mijenjati. Dinamo trenutačno nije u formi, ali je najjača momčad Hrvatske - kaže Hajdukov trener

Pokušava Marijan Pušnik smanjiti euforiju uoči Dinama.

- Igračima sam rekao da će u ponedjeljak, bez obzira na rezultat, sve biti isto. Ne igra se protiv Dinama utakmica života. Znamo da je važna, idemo pobijediti, ali znamo da je Dinamo najjača hrvatska momčad. Kada govorim u javnosti, onda nastojim biti realan kada uspoređujem Hajduk, Dinamo i Rijeku, a u svlačionici igrače dižem, tamo znaju tko je najbolji - kazao je Pušnik.

Okrznuo je i Gorana Vučevića, bivšeg sportskog direktora, koji je kazao da Hajduk nema igru.

- Ima pravo reći, to je njegova izjava. No, Hajduk igra bolje nego prošle sezone kada je taj gospodin bio tu. Ono što je sigurno, Hajduk će igrati još bolje. Ja sam takav, nemam popusta prema nikome, ni prema kćerki kada igramo ‘Čovječe, ne ljuti se’ - kaže Pušnik.

O novom treneru Dinama Petevu saznao je sve od Bezjaka, bivšeg igrača Rijeke, Slovenca kojeg je Petev trenirao u Ludogorecu.

- Znam kakav gaji stil, ali to će se vidjeti za nekoliko mjeseci. Ne vjerujem da će nešto posebno mijenjati. Dinamo trenutačno nije u formi, ali je najjača momčad Hrvatske. Ali, to ne znači da Hajduk ne može pobijediti u Maksimiru.

Komentara 1

SM
san.martino
17:15 02.10.2016.

Ovaj pravoslavac vam ne smeta!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije