Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvat u Letoniji

Puljiz: Treba im samo zabiti prvi gol, tada jako padaju

\'09.08.2010., Zagreb Hrvatska nogometna reprezentacija uoci susreta s reprezentacijom Slovacke u Bratislavi, odrzala je trening na stadionu Maksimir.Niko Kranjcar i Slaven Bilic Photo: Zeljko Hladika
Zeljko Hladika/PIXSELL
02.09.2010.
u 19:15

Teško je bilo povjerovati, ali u prvoj letonskoj ligi i Hrvatska ima svog predstavnika. Nekadašnji stoper Hajduka Jurica Puljiz odnedavno igra u prvaku Metalurgu iz Liepaje.

– Eto, izgleda da sam jedini. Tražio sam preko interneta ima li još koji, raspitivao se, ali dobio sam negativan odgovor. Ako ostanem, nastojat ću dovesti još kojeg našeg nogometaša – smije se Puljiz.

Prenio nam je što kockaste očekuje u dvoboju protiv Letonije.

– Oni ozbiljno ulaze u kvalifikacije, nezgodno je što igramo baš prvu utakmicu. Prema mojem mišljenju, utakmica će se igrati dok mi ne postignemo prvi pogodak, nakon toga sve će biti riješeno. Letonija će se braniti, igraju samo s jednim napadačem, Verpakoskisom. A inače je kvaliteta igrača na razini naših prosječnih klubova – rekao je Puljiz.

Komentara 3

VE
Velikogoričan56
20:28 02.09.2010.

Pozlatile ti se rijeci, naprijed nasi

AU
aurora08
13:07 03.09.2010.

treba samo zabiti gol-hehehehehehehe, stos godine hehehehehhe

OB
-obrisani-
17:25 03.09.2010.

Puljiz: Treba im samo zabiti prvi gol, tada jako padaju ali ne kasiraju cijelu obilatu porciju poput Hrvatske protiv Engleske u WC kvalifikacijama..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije