Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi u novim dresovima

Pukla ljubav: Chelsea raskinuo s Adidasom i potpisao s Nikeom

Chelsea - Leicester
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
14.10.2016.
u 12:16

Iako je Chelsea potpisao vrlo bogat ugovor sa Nikeom, to je daleko od vrijednosti ugovora kojeg ima Real Madrid s Adidasom, po kojem dobija 117,5 milijuna eura godišnje

Nogometaši Chelseaja od sljedeće sezone nosit će dresove Nikea, s kojim je potpisan ugovor na 15 godina po kojem će londonski klub godišnje dobivati 66,5 milijuna eura od američke kompanije sportske opreme, objavili su britanski mediji.

To je duplo više negoli su dobivali od Adidasa, s kojim ih je ugovor vezao još šest godina. Zbog jednostranog raskida ugovora Chelsea će platiti Adidasu 44,3 milijuna eura odštete.

Iako je Chelsea potpisao vrlo bogat ugovor sa Nikeom, to je daleko od vrijednosti ugovora kojeg ima Real Madrid s Adidasom, po kojem dobija 117,5 milijuna eura godišnje. Manchester United, koji također surađuje sa Adidasom, uprihodi 83 milijuna eura po sezoni.

>>Chelsea je poslao ponudu za Šempera, ali on se nije uzbudio jer nije lud za novcem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije