Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško podnio poraz

Pukao kao kokica: Navijač Barce nogom ugasio prijenos s Anfielda

Navijač Barcelone
Foto: Screenshot
08.05.2019.
u 19:24

Neki naprosto nisu mogli podnijeti osmijehe na licima igrača engleskoga kluba, osobito slavlje arhitekta pobjede Jürgena Kloppa

Ako ćemo pošteno, većina navijača Barcelone bila je uvjerena da će njihova momčad u utorak prošetati Anfieldom.

I nije teško shvatiti zašto su voljenu momčad već vidjeli u finalu Lige prvaka, ta Barca je imala prekrasnu 3:0 prednost iz prve polufinalne utakmice, a uz to je Liverpool u gotovo nemoguću misiju morao bez Mohameda Salaha i Roberta Firmina.

Na njihovu veliku žalost, igračima Jürgena Kloppa nije bilo na kraj pameti predati se, a naposletku su režirali i jedan od najvećih podviga u nogometnoj povijesti.

Divock Origi i Georginio Wijnaldum po dva puta su se 'potpisali' u mrežu Marca-Andrea ter Stegena, Barcelonin je napad ostao nijem, te je po svršetku devedesete minute navijače Barcelone obavila tmina i obuzela tuga.

I bijes, očito. Neki naprosto nisu mogli podnijeti osmijehe na licima igrača engleskoga kluba, osobito slavlje arhitekta pobjede Kloppa, pa je tehnika platila cijenu. Nogom u televizor? Baš mu se smračilo, nema što.

Komentara 4

PR
prajdali100
19:35 08.05.2019.

Kako je pjevao pokojni Dino:" Udri jače manijače......"

Avatar Idler 3
Idler 3
20:06 08.05.2019.

A iznad TV-a desetka najbolšeg od najbolših....do snočka 😜

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
01:42 09.05.2019.

Ja mislim da je to sjor Duje Jogurtic nakon poraza od Gorice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije