Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PORAZA

Publika vikala 'Buriću, odlazi', trener Hajduka odgovorio na prozivke

Hajduk - Rijeka
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL, Ivo Cagalj/PIXSELL
1/14
01.12.2019.
u 20:27

- Znate da sam maksimalno skoncentriran na rad. Na to ne mogu utjecati. Jedino tko može utjecati na to je predsjednik kluba. Što se mene tiče ja ću nastaviti dalje raditi s momčadi, još uvijek imam nevjerojatno veliku želju za daljnjim radom.

Hajduk je danas u 17. kolu HNL-a na Poljudu doživio težak poraz, Rijeka je slavila s čak 4:0. Trener Hajduka Damir Burić obratio se javnosti nakon utakmice.

- Danas je dan u kojem nemam objašnjenja za neke stvari. Iz akcije koju možeš jednostavno braniti smo primili gol. U organizaciji smo bili dobri. Visoki poraz ide na moju kapu jer sam ja taj koji je riskirao zadnjih deset minuta, išao sam na all in. Ja sam kriv za ovaj poraz, tako da igrači nisu krivi ništa nego ja. Ima dosta i dobrih stvari kod momaka, tako da ćemo to nastojati pokazati i demonstrirati u sljedećoj utakmici - rekao je Damir Burić, a prenosi Dalmatinski portal.

Navijači su vikali "Buriću, odlazi".

- Znate da sam maksimalno skoncentriran na rad. Na to ne mogu utjecati. Jedino tko može utjecati na to je predsjednik kluba. Što se mene tiče ja ću nastaviti dalje raditi s momčadi, još uvijek imam nevjerojatno veliku želju za daljnjim radom. Ako sam ja problem onda je to najmanji problem - rekao je Burić i dodao:

- Rijeka je jednostavno igrala i čekala iza centra na naše greške. Bili su dobro organizirani. Najjednostavniji nogomet, ali s visokom razlikom su nam očitali lekciju. Ovih 4:0 nije realno stanje na terenu. Naše htjenje i želja je bilo da damo gol, njima je ušlo sve što su šutirali, a nama nije. Ubuduće  ćemo sigurno bolje izgledati. Žao mi je najviše navijača koji su nas u velikom broju podržati. Moramo brzo naučiti iz ovog danas.

Može li podignuti ovu momčad?

- Mislim da smo to puno puta pokazali. Na pravom smo putu i to je samo pitanje vremena - zaključio je trener Hajduka.

Ključne riječi

Komentara 17

DU
dugonja66
20:54 01.12.2019.

sa tom ekipom da nema pritiska na savez hajduk bi bio u donjem djelu ljestvice neka samo ulica i dalje vkdi klub a da ima posfenja utakmica bi bila i prije prekinuta jer uvjek je prekid zbog bakljade

Avatar nisam..robot
nisam..robot
22:03 01.12.2019.

Kao izvorni Hajdukovac kazem bravo Rijeka! Samo poremecena osoba je spremna trenirati ovakav nekada ponosni Hajduk. Dok god jugici, klosari i tatini zlatni zimerfraj drogerasi upravljaju Hajdukom nece doci do oporavka. I dok je tako radujem se svakome porazu.

Avatar doog_kool
doog_kool
20:52 01.12.2019.

Prosjecan trener,igracki kadar prosjecan...ako uzmu drugo mjesto puna saka brade!! Nije mi jasna ta splitska publika,zar oni zbilja ocekuju neku borbu za titulu??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije